Fans denken tease voor nieuwe Spyro game te zien

News
maandag, 08 januari 2024 om 13:30
spyro reignited trilogyf1647606600
Spyro the Dragon was ooit een veel gezien gezicht op verschillende platforms. Maar in de afgelopen jaren gebeurt er niet zoveel met het draakje. Nu denken fans alleen dat er een nieuwe game wordt geteaset.
Aan het begin van een nieuw jaar zijn er altijd veel goede voornemens, nieuwjaarswensen en inspirerende quotes. Game-bedrijven doen daar ook vrolijk aan mee en een nieuwjaarstweet van het officiële Spyro-account doet nu wat stof opwaaien. Fans denken namelijk dat deze Tweet een nieuwe game teaset.
De Tweet zelf bestaat uit een plaatje van Spyro met de tekst “You gotta believe”, wat volgens het bijschrift het motto van Spyro voor 2024 is. Op zich is dat een redelijk onschuldige tekst. Maar voor fans die al jaren willen geloven dat Spyro weer een nieuwe game krijgt, is de gedachte dat dit een hint is niet ver weg. Er zijn dan ook veel reacties op de tweet van mensen die overtuigd zijn van een nieuwe Spyro in 2024.

Komt er een nieuwe Spyro-game in 2024?

Dit is trouwens niet de eerste keer dat men denkt dat er aan een nieuwe Spyro wordt gewerkt. Toys for Bob, de studio achter de Spyro Reignited Trilogy, tweette vorig jaar een afbeelding over projecten waar het mee bezig was en daar was Spyro ook op te zien. Als dat was omdat er een nieuwe game in ontwikkeling was, is het niet ondenkbaar dat die nu bijna klaar is om getoond te worden.
Toys for Bob heeft trouwens ervaring met het terugbrengen van klassieke 3D-platformers. Zo kwam de studio in 2020 met Crash Bandicoot 4, nadat er eerder een remake van de oorspronkelijke trilogie verscheen. Wellicht heeft moederbedrijf Activision meteen ook mogelijkheden gezien voor een nieuwe Spyro.