Legendary bucks verschijnen in de bossen van Red Dead Online

  Naturalists hebben vanaf deze week weer nieuwe mystieke dieren om op te speuren en te bewonderen - of neer te schieten voor hun prachtige vacht. De wereld van Red Dead Online is nu namelijk verrijkt met de aanwezigheid van legendary bucks.

  Wie de bossen in Red Dead Online heeft bezocht, weet dat je niet bang hoeft te zijn voor herten. De dieren zijn immers vrij schichtig en zullen bij de eerste aanwijzing van gevaar meteen wegrennen. Dat gedrag hoef je alleen niet te verwachten van de Legendary Mud Runner Buck in West Elizabeth. Dit hert zal je maar al te graag aan zijn gewei rijgen. De Legendary Snow Buck is wat dat betreft een stuk rustiger, maar met zijn witte vacht lastig om te spotten in het koude gebied rond Aurora Basin. Als je op zoek gaat naar deze dieren, kan je dat het beste doen overdag op droge dagen, om je kansen te vergroten.

  Harriet Davenport zal maar al te graag samples ontvangen van de legendary bucks. Helemaal deze week, want de dierenvriend zal je namelijk belonen met 50 procent extra ervaringspunten. Gus zal je ondertussen 50 procent meer dollars geven voor de huiden van de herten én hij heeft zijn assortiment uitgebreid met de Mud Runner Coat en Snow Coat. Ideaal om modebewust de wildernis te verkennen.

  Nieuwe modi in Red Dead Online

  Voor de fotografen in Red Dead Online is er nieuwe Free Roam Event toegevoegd. In de wedstrijd moet je de concurrentie overtreffen door zoveel mogelijk verschillende dieren te fotograferen. Het draait daarbij niet alleen om kwantiteit, maar ook kwaliteit. Aan het einde van het evenement krijgt de fotograaf met de mooiste foto namelijk ook een beloning. Het is bovendien het helemaal waard om deze week in een Free Roam Even te duiken, want voor het voltooien daarvan krijg je 5000 extra XP en honderd dollar.

  Liefhebbers van PvP hebben tot slot een nieuwe reden om ‘s ochtends uit bed te komen. Rockstar heeft namelijk de Hardcore Series toegevoegd, waarbij de skills van de spelers tot het uiterste worden gedreven. Heb jij het in je om als winnaar uit de bus te komen in de bloedstollende PvP matches?

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.