League of Legends storing treft servers

News
donderdag, 25 maart 2021 om 17:30
schermafbeelding 2019 10 16 om 231330f1632741964
Als je net zin had in een potje in de populaire MOBA League of Legends, dan heb je pech. De game kampt namelijk met een flinke storing die de servers lam heeft gelegd.
Dan zit je net in een potje League of Legends en dan wordt je ineens van de server afgegooid, ontzettend vervelend natuurlijk, maar een logisch gevolg van de storing die nu gaande is bij de populaire game. Er wordt wel vaker geklaagd over de servers van League of Legends, maar ze leken een tijdje redelijk stabiel te zijn. De storing van vandaag brengt daar dus verandering in.
Riot Games zal ongetwijfeld hard aan het werk zijn om de servers van League of Legends zo snel mogelijk weer live te hebben, want een storing is voor niemand fijn, ook niet voor hun. De populaire MOBA wordt dagelijks door een gigantische hoeveelheid spelers gespeeld en die zullen nu dus waarschijnlijk heel erg chagrijnig zijn dat de servers er aan het begin van de avond, na een zware werkdag, uit vliegen.

League of Legends storing

Hopelijk zijn de servers snel weer live van League of Legends zodat iedereen zich weer in een potje kan storten. Binnenkort zijn servers misschien niet meer nodig om aan je dagelijkse portie League of Legends te komen, want een singleplayer-game met de licentie lijkt nog steeds in de maak. Laten we hopen dat de serie op basis van LoL binnenkort ook verschijnt zodat we iets te doen hebben wanneer de servers er weer uit vliegen, onder de voorwaarde dat Netflix of een andere streamingdienst dan in ieder geval geen storing heeft.