League of Legends serie genaamd Arcane in de maak

  Om het 10-jarige jubileum van League of Legends te vieren hebben de makers besloten om een televisieserie te maken van de titel. De serie zal geanimeerd worden door Fortiche Productions, die ook aan de originele game hebben gewerkt. Lees hier alles wat we tot nu toe weten over de League of Legends serie.

  De serie, gebaseerd op de populaire game League of Legends zal Arcane gaan heten. In de League of Legends serie zal er meer nadruk worden gelegd op de bestaande lore van de speelbare karakters. De twee kampioenen die in de trailer voor de serie te zien zijn, zijn nog niet officieel bekendgemaakt, maar deze lijken verdacht veel op Jinx en Vi uit de titel.

  Riot Games heeft een tijdje geleden bevestigd dat de twee bovengenoemde karakters daadwerkelijk zussen zijn, waar al langer naar werd gehint door de community van de titel. Vi is een politie-agente met twee gigantische mechanische vuisten en Jinx is een vrolijke terrorist die de vijand belaagd met explosieven en verschillende gevaarlijke vuurwapens.

  Waar kun je de League of Legends serie Arcane zien?

  Riot Games heeft nog niet bekendgemaakt waar Arcane uiteindelijk zal worden uitgezonden. Laten we hopen dat deze op één van de bekende diensten te zien is als Netflix. Verder is ook niet bekend wanneer Arcane precies te zien zal zijn, maar we kunnen er van uitgaan dat ze druk in de weer zijn om de serie zo snel mogelijk uit te brengen.

  League of Legends

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.