Top 5 beste airfryers van nu - Tech Thursday

Article
donderdag, 25 maart 2021 om 18:00
princess airfryersf1616586027
Technologie maakt ons leven een stuk makkelijker, daarom hebben we iedere donderdag Tech Thursday waarin we je tips zullen geven over verschillende tech producten. Vandaag hebben we de top 5 beste airfryers om heerlijke gerechten op tafel te toveren.
Airfryers zijn nu misschien al wel de uitvinding van de eeuw, want wie kan nu niet de lokroep van nagenoeg vetvrije patat weerstaan. Zeker als die patat ook praktisch hetzelfde is alsof het uit een normale frituur komt. Nou zijn er alleen zoveel airfryers te vinden, dat je eigenlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij voor Tech Thursday een top 5 gemaakt van de beste airfryers die je momenteel kan krijgen.

5. Princess Family Aerofryer XXL

Laat je niet afschrikken door de XXL aan het einde van de naam, want de Princess Family Aerofryer is van een redelijk formaat en zal dus in nagenoeg iedere keuken plaats kunnen nemen. Sterker nog, met een lade voor maar 800 gram patat is het zelfs de kleinste airfryer in deze top 5 van de beste airfryers. Daar komt dan ook wel gelijk bij dat het de goedkoopste in de lijst is.
Vergis je niet, want hoewel het apparaat goedkoop is, komt het toch consistent goed uit alle tests. Hiermee is het een goede optie om te overwegen als je op zoek bent naar een goede airfryer. Toch heeft de Princess Family Aerofryer XXL wel een klein probleempje, want de onderdelen zijn niet vaatwasbestendig en zal je dus met de hand moeten afwassen.
tefal easy fry precisionf1616586771

4. Tefal Easy Fry Precision

Iedereen die regelmatig in de keuken staat zal het merk Tefal wel herkennen van de uitstekende pannen die ze maken. Gelukkig maken ze ook hele goede airfryers in de vorm van de Tefal Easy Fry Precision en daarom verdienen ze een plek in de top 5 beste airfryers. Groot voordeel van de airfryer van Tefal is dat er een geurfilter op het apparaat zit zodat je hele huis na het frituren niet naar patat ruikt.
Met een lade van 1,2 kilogram kan je ook veel meer tegelijkertijd frituren dan de airfryer van Princess en als het op prijs aankomt verschillen ze niet zo heel veel. Zeker niet omdat de Tefal Easy Fry Precision nu in de aanbieding is bij Coolblue en je er dan ook nog een handige accessoireset bij krijgt om veelzijdige gerechten te maken.
fritel airfryerf1616587356

3. Fritel Snacktastic

Liefhebbers van frituursnacks kennen de frituren van Fritel misschien wel, hun frituren zijn namelijk al jarenlang ontzettend populair. Nu hebben ze met de Fritel Snacktastic ook een airfryer op de markt gebracht en omdat het Fritel is, is het ook gelijk goede kwaliteit. Daarom heeft deze airfryer ook een goed plekje weten te veroveren in de top 5 beste airfryers.
Het apparaat van Fritel heeft een paar handige functies zoals voorgeprogrammeerde programma's en de zogeheten Cool Wall wat ervoor zorgt dat de buitenkant koud blijft, zodat je ook veilig in de buurt van kinderen kan frituren. Aan al die handige functies zit natuurlijk ook wel een handig prijskaartje verbonden, maar je moet toch iets over hebben voor extra veiligheid.
delonghi multifryf1616588367

2. DeLonghi MultiFry Extra Chef

De DeLonghi MultiFry Extra Chef is eigenlijk een beetje valsspelen in de top 5 beste airfryers, want het apparaat is namelijk veel meer dan gewoon een airfryer. Het is namelijk een multicooker, wat inhoudt dat het meer kan dan alleen frituren en grillen wat de meeste airfryers dus wel kunnen. Zo zit er namelijk ook gewoon een stoofpan-functie op de DeLonghi MultiFry.
Je krijgt dus een veel completer pakket dan met iedere andere airfryer en dat heeft natuurlijk wel zijn voordelen, want het is gewoon fijn om een apparaat wat zoveel ruimte inneemt zo veelzijdig mogelijk te hebben. De automatische mengarm in de DeLonghi MultiFry is ook prettig als je regelmatig een lamme arm krijgt van het roeren.
phillips airfryerf1616589371

1. Philips Premium Airfryer XXL

Aan de top van de voedselketen in de top 5 beste airfryers zien we de Philips Premium Airfryer. Het maakt niet uit welke test je opzoekt, deze airfryer komt in bijna elke test als beste uit de test en wordt ook aangeraden door de consumentenbond. Nou is het ook niet heel gek dat de airfryer van Philips zo goed presteert, want er hangt ook een prijskaartje aan waar je even een paar keer opnieuw naar moet kijken om het daadwerkelijk te geloven.
Het apparaat is normaal gesproken best wel prijzig, maar we zijn natuurlijk regelmatig op zoek naar de beste deals. Bij bol.com is de hoog beoordeelde Philips Premium Airfryer XXL nu dan ook in de aanbieding en kun je het apparaat met een grillplaat kopen voor een redelijkere prijs. Extra handig is dat de Philips airfryer met een klein receptenboekje en een app komt, dan hoef je dat in ieder geval niet extra aan te schaffen.

Tech Thursday: Top 5 beste airfryers

Hiermee is onze top 5 van de beste airfryers afgerond op deze Tech Thursday. Volgende week nemen we weer een ander tech product onder de loep zoals draadloze telefoon opladers of koptelefoons zodat je altijd weet wat de beste producten in de wereld van technologie zijn.

Populair Nieuws