Riot werkt aan nieuwe Single-Player League of Legends game

  Riot Games heeft tijdens het 10-jarig bestaan van League of Legend een feestje gegeven waarbij ze vele nieuwe games hebben aangekondigd. Toch is er door Riot nog stiekem 1 game achter gehouden. Een single-player game die zich afspeelt in hetzelfde universum als League of legende.

  Riot games heeft een nieuw merk de wereld in gebracht, genaamd Riot Forge. Waarschijnlijk is dit merk aangemaakt, omdat Riot nu in samenwerking gaat met studio's buiten Riot Games zelf. Riot zegt dat ze door middel van deze samenwerking nieuwe spelers naar League of Legends-universum willen trekken. Zo hoeven mensen niet geïnteresseerd te zijn in MOBA's om te genieten van de League of Legends verhaallijn.

  Dat Riot zijn grenzen wil verleggen is duidelijk. Zo hebben ze natuurlijk plannen voor een FPS, fighting game en nu ook dus een singleplayer game. De game (of games) zullen een focus krijgen op het verhaal van League of Legends. Iets wat in de MOBA bijna niet van toepassing is. Juist om die reden wil Riot alleen samenwerken met "Ervaren" studio's. De ontwikkeling van de singleplayer-titel (of games) is al bezig.

  League of Legends

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.