Laatste week voor Red Dead Online bonussen van september gaat nu in

News
woensdag, 28 september 2022 om 12:30
red dead online clothesf1588145121
In september hebben spelers weer kunnen profiteren van veel bonussen in Red Dead Online. Heb je dat nog niet gedaan, dan moet je er snel bij zijn, want de laatste week is nu van start gegaan.
Elke maand komt Rockstar met een nieuwe reeks aan bonussen voor Red Dead Online, waarbij spelers ook wekelijks kunnen profiteren van bepaalde voordelen. Zo kunnen cowboys nu een gratis Cardozo Vest claimen door een Free Roam Events te voltooien of extra beloningen opstrijken in de Overrun Series.
Ben je nog geen Trader, dan is het verstandig om deze week nog de Butcher’s Table te bemachtigen. Dat kost de komende dagen namelijk vijf goudstaven minder. Bovendien kan je dan ook nog profiteren van de Trader bonussen van september.
Alle Trader Sales leveren nu nog twee keer zoveel dollars en XP op. En het vervoeren van perfecte materialen en huiden, zal zorgen voor vijftig procent meer Trader Raw Materials en winst bij de slager. Als je het elke week in september gelukt is om een Trader Sale te voltooien, dan krijg je ook nog een de Military Surplus 2 outfit van Cripps.

Nieuwe missies in Red Dead Online

Ben je niet zo van het handelen, dan kan je ook je revolvers laten spreken. Rockstar heeft namelijk nieuwe Hardcore Telegram Missions toegevoegd aan Red Dead Online. Deze missies draaien allemaal rondom een nieuwe sekte in het Wilde Westen, genaamd de 7th Generation Cult. Om de sekte niet teveel macht te laten vergaren, worden spelers eropuit gestuurd om de leden één voor één te verdelgen.
Voor de oude Telegram Missions zijn er nieuwe locaties toegevoegd. Wil je ze dus nog een keer spelen, dan zullen ze een stuk anders aanvoelen dan eerst.
Je kan daarnaast ook nog profiteren van bonussen in de Il Sovrano Blood Money Opportunity. En vergeet ook niet om de gratis community outfit van de maand te claimen!

Populair Nieuws