Scoor veel PS5, PS4 games in PlayStation Store sale!

News
woensdag, 28 september 2022 om 13:00
playstation storef1608624009
Gamen kan duur zijn, maar gelukkig loopt er altijd wel ergens een kortingsactie. Zo kun je voor PS4 en PS5 games nu terecht in Sony’s eigen PlayStation Store. Daar loopt namelijk de Planeet der kortingen sale.
In de nieuwe sale zijn veel topgames flink afgeprijsd. Kortingen kunnen oplopen tot zo’n 44 procent. Op sommige van de games in deze sale is dat de hoogste korting tot nu toe.

Veel korting op topgames in PlayStation store

De games die nu in de aanbieding zijn, zijn bovendien niet de minste. Je kunt bijvoorbeeld toptitels als Demon’s Souls, Ghost of Tsushima en Spider-Man Miles Morales scoren. Hieronder hebben we een paar mooie deals uit de PlayStation Store voor je op een rijtje gezet.
Mocht je heel andere games zoeken dan deze, dan kun je natuurlijk even kijken in de hele sale (die nog loopt tot en met 12 oktober). Er zijn namelijk nog veel meer games in de aanbieding. Een andere optie is natuurlijk om even de titels van games die je eventueel wil hebben op te zoeken in de store en te kijken of er een aanbieding loopt.
Als je op een iets ander vlak deals zoekt, kun je ook terecht bij bol.com. Daar is namelijk de bol 3-daagse bezig. Daarbij is ook veel LEGO afgeprijsd, wat altijd mooi meegenomen is.

Populair Nieuws