Laatste week om te profiteren van de Red Dead Online bonussen

News
woensdag, 27 juli 2022 om 16:51
red dead online bounty hunter possef1658933426
Het is de laatste week van juli. Dat betekent ook dat je nog maar een paar dagen hebt om te profiteren van de huidige bonussen van Red Dead Online.
Elke maand komt Rockstar met een nieuwe lading aan bonussen en voordelen voor Red Dead Online om die maand van te profiteren. Het is nu de laatste mogelijkheid om van de update van juli te profiteren, dus maak er deze dagen nog het beste van, als je dat nog niet gedaan hebt.
Zo levert de Call to Arms-modus twee keer zoveel XP en goudstukken op en deze laatste week krijgt je er ook nog eens een gratis Weapon Component voor. Als je de modus samen met een Permanent Posse speelt, dan zal je daarnaast een rode Schaffer Chaps voor je personage krijgen.
Andere modi om deze week nog uitgebreid te spelen zijn Free Roam Missions voor het dubbele aantal ervaringspunten en dollars, Bounty Hunters missions voor twee keer zoveel Character én Role XP en het uitruimen van Gang Hideouts voor drie keer zoveel XP.

Gratis kleding en kogels in Red Dead Online

Heb je in Red Dead Online nog niet de gratis community outfit geclaimd, dan is nu de laatste mogelijkheid om dat te doen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de Wheeler, Rawson & Co. catalogus open te slaan en de juist kledingstukken te selecteren.
Daarnaast kan je 15 staven dynamiet en drie Gravesend Bolas krijgen door simpelweg in te loggen deze maand. Ben je Rank 10 of hoger, dan krijg je ook nog eens 100 stuks Split Point RIfle Ammo en 50 shells Incendiary Buckshot Shotgun Ammo.

Populair Nieuws