Laatste week om te profiteren van Bounty Hunter-bonussen in Red Dead Online

News
woensdag, 30 maart 2022 om 12:00
red dead online bounty hunter legendary bountyf1607504046
De hele maand maart hebben Bounty Hunters in Red Dead Online kunnen profiteren van veel bonussen. Nu is de laatste kans om daar nog van te profiteren, want na 4 april worden de voordelen stopgezet.
Criminelen hebben het de laatste weken zwaar gehad in Red Dead Online. De hele maand maart worden Bounty Hunters namelijk al aangemoedigd om hun wapens te laden en de jacht te openen op criminelen, van kruimeldieven tot aan de meest ervaren bandieten in het Wilde Westen. Voor normale Bounties krijg je namelijk twee keer zoveel dollars en XP, terwijl Legendary en Infamous Bounties maar liefst drie keer het gebruikelijke aantal beloningen opleveren.
Als je nog van de bonussen wil profiteren, dan is nu de je laatste kans. Tot en met 4 april lopen namelijk de bonussen voor Bounty Hunters en daarna zal waarschijnlijk een andere rol in het zonnetje worden gezet in Red Dead Online. In februari waren namelijk de Traders aan de beurt.

Mooie afsluiter voor Bounty Hunters

De laatste week komt Rockstar nog wel met een laatste mooie bonus voor Bounty Hunters. Lukt het je namelijk om 15 reguliere, Legendary of Infamous Bounties te voltooien de komende dagen, dan krijg je drie goudstaven cadeau.
Ben je nog geen Bounty Hunter, dan kan je de laatste dagen van de thema-maand nog profiteren van korting op de Bounty Hunter License. Momenteel hoef je er namelijk vijf goudstaven minder voor te betalen. En als het je lukt om een Bounty Hunter Role Streak van drie dagen te behalen, dan kan je die korting ook krijgen op de Prestigious Bounty Hunter License.

Populair Nieuws