Laatste film van Bruce Willis heeft trailer

News
zaterdag, 11 februari 2023 om 17:00
Een tijdje terug werd bekend gemaakt dat Bruce Willis na een succesvolle carrière stopt met acteren. Binnenkort komt de laatste film waarin Bruce Willis te zien zal zijn uit en er is eindelijk een trailer uitgekomen en het belooft spannend te worden.

Bruce Willis gaat hard achteruit

Nog geen jaar geleden maakte de familie van Bruce Willes bekend dat de 69-jarige acteur definitief ging stoppen met acteren. Dat komt door een hersenaandoening die werd vastgesteld bij Willis. De acteur gaat hard achteruit volgens familie, hierdoor kan hij bijna niks meer alleen doen.
Dit vreselijke nieuws kwam hard aan bij de acteur, zijn familie en natuurlijk zijn fans. Het is jammer dat we in de toekomst nooit meer kunnen genieten van nieuwe films met Bruce Willis. Voor zijn flinke achteruitgang heeft hij zijn laatste film opgenomen en die gaat binnenkort in première.
In de laatste paar maanden kwamen er nog wat films uit met de acteur en binnenkort kunnen we Bruce Willis voor de laatste keer zien op het witte doek. De nieuwe actiefilm heet Assasin.
Assasin gaat over een een voormalig black-ops soldaat die de plek inneemt van een man die om het leven is gekomen tijdens een militair experiment. Hij wil weten wat er met de militair is gebeurd, om hierachter te komen moet de soldaat ingewikkelde en gevaarlijke gebeurtenissen doorstaan.
Bruce Willis zal voor het laatst schitteren samen met acteurs als Andy Allo, Mustafa Sakir en Dominic Purcell. De film gaat eind volgende maand in première. De trailer kun je hieronder bekijken.

Populair Nieuws