La Casa de Papel seizoen 5 trailer luidt begin van het einde in

News
dinsdag, 03 augustus 2021 om 10:00
2021 05 25 la casa de papel seizoen 4f1627976723
La Casa de Papel is een enorm succes voor Netflix geweest, maar binnenkort komt er dan toch echt een einde aan. De streamingdienst heeft nu namelijk de eerste trailer van seizoen 5 onthuld, het laatste seizoen voor de show.
Let op: dit artikel bevat spoilers over La Casa de Papel!
Het lijkt nog als de dag van gisteren dat La Casa de Papel voor het eerst verscheen op Netflix. Ondanks dat het een Spaanstalige serie is, vergaarde de show binnen no time enorm veel populariteit en was het lange tijd de best bekeken serie op de streamingdienst - die eer gaat nu naar het eerste seizoen van Bridgerton.
Het einde voor La Casa de Papel is alleen al in zicht. De show zal na het vijfde seizoen definitief stoppen, maar voor het zover is zal er nog een explosief einde komen. Dat blijkt wel uit de nieuwe trailer die Netflix heeft onthuld van La Casa de Papel seizoen 5. In de trailer is namelijk te zien dat het er niet goed uitziet voor The Resistance. De locatie van de Professor is ontdekt en hij is gevangengenomen, terwijl de overvallers al ruim honderd duur opgesloten zitten in de Spaanse bank. En dan is het leger ook nog eens onderweg…
Check hieronder de trailer van La Casa de Papel seizoen 5.

Einde in twee delen voor La Casa de Papel

Hoewel seizoen 5 het slotstuk wordt voor La Casa de Papel, zullen fans nog niet meteen het einde kunnen zien wanneer de show weer verschijnt op Netflix. Het laatste seizoen wordt namelijk in twee delen opgesplitst. De eerste helft zal op 3 september verschijnen op de streamingdienst, terwijl het tweede en laatste deel op 3 december uitkomt. Nog even geduld hebben dus voor de laatste momenten van La Casa de Papel.