La Casa de Papel seizoen 5 deel 2 trailer onthuld

News
donderdag, 14 oktober 2021 om 11:00
2021 05 25 la casa de papel seizoen 4f1627976723
Netflix heeft een nieuwe La Casa de Papel trailer uit de doeken gedaan. Nu de eerste helft van seizoen 5 er op zit, is het tijd voor fans om uit te kijken naar de laatste vijf afleveringen. De eerste La Casa de Papel seizoen 5 deel 2 trailer is dan ook uit de doeken gedaan.
Netflix heeft de eerste teaser trailer van de laatste vijf afleveringen van La Casa de Papel uit de doeken gedaan. De trailer toont beelden van de Professor die zelf eindelijk in actie lijkt te komen. Na jarenlang in de schaduw te hebben geleefd, neemt hij nu eindelijk het heft in eigen hand. Tenminste, als we de 30 seconden aan beeldmateriaal mogen geloven.
Check de eerste trailer hieronder zelf.

La Casa de Papel seizoen 5 deel 2 is de finale

De nieuwe afleveringen van La Casa de Papel zijn niet meer zo heel ver van ons verwijderd. Op 3 december komen de laatste afleveringen van de serie namelijk uit. De streamingdienst heeft in tegenstelling tot eerdere seizoenen deze keer gekozen voor een gesplitst seizoen. Wat de reden hiervoor precies is, is onduidelijk.
Wel is de eerste reeks van seizoen 5 al uit en die kun je op Netflix gewoon lekker bekijken. In onze review van de eerste afleveringen kun je alvast lezen of de serie met een klapper af gaat sluiten. We gaven de eerste afleveringen namelijk een 8 en waarom dat is, lees je hier.

Populair Nieuws