Kung Fu Panda 4 is aangekondigd en krijgt een releasedatum

News
zaterdag, 13 augustus 2022 om 14:00
kdk pd102 01151802 rgbf1660385570
De filmserie Kung Fu Panda krijgt een vierde deel. Dit wordt de eerste film van Kung Fu Panda sinds de originele trilogie eindigde in 2016.
De website Variety heeft laten weten dat het vierde deel van Kung Fu Panda op 8 maart 2024 gaat uitkomen. Dit wordt de eerste echte Kung Fu Panda film in 8 jaar tijd. Op Netflix hebben we wel verschillende animatieseries langs zien komen die zich afspelen in het Kung Fu Panda universum. Waaronder de nieuwste serie The Dragon Knight. Deze is vorige maand uitgekomen op de streamingdienst.
De eerste Kung Fu Panda film kwam uit in 2008 en de film was meteen een groot succes voor Dreamworks, de film bracht namelijk 631 miljoen dollar in het laadje. Het was dan ook niet gek om te zien dat deel 2 drie jaar later uitkwam en de film in 2016 dus ook een deel 3 kreeg. Alle drie de films bij elkaar hebben Dreamworks 1.8 miljard opgeleverd.

Wat is er nog meer bekend over Kung Fu Panda 4?

Behalve de releasedatum is er nog niks bekendgemaakt over de film. Het is zelfs nog niet zeker of de stemacteur van hoofdpersoon Po (Jack Black) terugkomt voor het vierde deel. Toch kunnen we daar wel vanuit gaan, aangezien Jack Black ook in de nieuwste Netflix serie de stem van Po was.
Ondanks de film pas over ongeveer anderhalf jaar uitkomt, is er genoeg Kung Fu Panda te zien op Netflix. Alle delen en series zijn namelijk te vinden op de streamingdienst.