Pokémon is met schoenenmerk Clarks een samenwerking aangegaan

News
zaterdag, 13 augustus 2022 om 13:30
schermafbeelding 2022 08 13 113806f1660383909
Schoenenmerk Clarks heeft een nieuwe collectie schoenen gelanceerd. Deze nieuwe schoenencollectie is in samenwerking met de nog altijd zo populaire Pokémon.
De suède Wallabee Boot van Clarks heeft een nieuw design gekregen in het thema van Pokémon. De schoen bevat allerlei Pikachu’s in het leer en aan de zijkant van de schoenen vind je een rood met witte Pokeball die natuurlijk ook typerend is voor de franchise. Verder heeft de schoen ook nog twee labels waar beide merken op staan. Deze Wallabee Boot heeft een zwarte en gele variant.
De reden dat Clarks een samenwerking met Pokémon is aangegaan, is omdat beide merken zowel kinderen als volwassenen als doelgroep heeft. De Wallabee Boot is voor volwassenen en Clarks wil met dit design een nostalgisch gevoel geven aan de drager van de schoen. Ook The Pokémon Company wilde maar al te graag een samenwerking met het schoenenmerk aangaan. ‘Pokémon staat bekend om zijn samenwerkingen met toonaangevende modemerken om unieke en verassende collecties te creëren. Wij zijn verheugd om voor deze spannende nieuwe collectie de samenwerking aan te gaan met Clarks, die al jaren een toonaangevende leverancier is van kwaliteitsschoenen voor iedereen’ zegt Mathieu Galante, Licensing director, EMEA bij The Pokémon Company International.

Waar zijn de schoenen te krijgen?

Deze schoenen die in samenwerking zijn tussen Clarks en The Pokémon Company zijn ook in Nederland te verkrijgen. De Pokemon Wallabee Boot is op de website van Clarks te koop in zowel de gele als de zwarte variant. De kleinere maten gaan hard, daarvan is een deel al uitverkocht.
Clarks heeft verder nog een paar andere schoenen te koop die ook in samenwerking zijn met Pokémon. Deze schoenen zijn in tegenstelling tot de Wallabee Boot alleen verkrijgbaar in kindermaten.