Kun je in Tears of the Kingdom als Zelda spelen?

News
zaterdag, 11 februari 2023 om 14:30
zelda tears of the kingdom artf1663164801
Nog een paar maanden wachten en we kunnen eindelijk aan de slag met The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Tijdens de Nintendo Direct deze week kregen we eindelijk meer te zien van de game én werd een Collector’s Edition onthuld. Nu heeft Nintendo ook een nieuwe illustratie gedeeld waardoor veel fans zich nu afvragen: kun je naast Link ook als Zelda spelen?
Nintendo heeft op Twitter een nieuwe illustratie van Zelda gedeeld. In die illustratie houdt ze in de ene hand een fakkel vast en in de andere hand een mysterieus object. Boven de illustratie schrijft Nintendo: ‘’De nieuwsgierige en moedige prinses van Hyrule, Zelda. Wat houdt ze vast in haar linkerhand?’’

Krijgt Zelda een eigen Sheikah Slate?

Het object heeft wat weg van Links Sheikah Slate, wat hem toegang geeft tot de map van Hyrule en de vele Shrines en Sheikah Towers. Ook stelt de Sheikah Slate hem in staat om Runes te gebruiken. Doordat het object in Zelda’s hand op de Slate lijkt, vragen fans zich nu af of dat betekent dat ook zij speelbaar is in de nieuwe game.
Nintendo zelf heeft nog niet bevestigd of Zelda speelbaar is of niet. In de trailer die deze week gedeeld werd tijdens de Direct is in ieder geval niet te zien dat je ook als de prinses kunt spelen. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom verschijnt 12 mei.

Populair Nieuws