Beruchte insider hint naar Last of Us-onthulling

News
zaterdag, 11 februari 2023 om 14:00
the last of us part 1f1672329827
Het ziet er naar uit dat er nieuws op komst is over The Last of Us. De gamereeks van Naughty Dog wordt geteaset via een nieuwe, cryptische tweet van The Snitch. De Twitteraar is het afgelopen jaar berucht geworden met zijn mysterieuze tweets waarin aankomende aankondigingen worden gelekt.
Het ziet er naar uit dat Naughty Dog en PlayStation binnenkort meer informatie onthullen over de toekomst van The Last of Us. Zo blijkt uit een cryptische tweet van The Snitch. De insider heeft dit keer drie foto's geplaatst, waarvan twee via Photoshop bewerkt lijken tot een silhouette van één van de personages uit The Last of Us.
Het gestalte is een verwijzing naar de manier waarop HBO's The Last of Us Joel en Ellie afbeeld in de opening credits van de serie. Die sluit af met twee silhouetten die tussen alle schimmelsporen vinden, een verwijzing naar hoe het tweetal een vergaand Amerika moeten doorkruizen.

Wordt Factions-onthulling de The Last of Us-aankondiging?

Wat The Snitch precies wil zeggen met de verwijzing is onduidelijk, maar afgaande op zijn eerdere tweet lijkt een aankondiging rondom de reeks van Naughty Dog aanstaande. De beruchte insider tweet doorgaans deze cryptische afbeeldingen in aanloop naar een officiële onthulling. Mogelijk is er dus nieuws op komst rondom de aanstaande multiplayertitel in het universum van The Last of Us.
Naughty Dog-president Neil Druckmann liet vorig jaar al doorschijnen dat daar dit jaar veel meer informatie over zou verschijnen. Vorig jaar liet de topman een glimp van de game zien met wat concept art tijdens Summer Game Fest. Een eerste trailer is tot op heden uitgebleven.