Krijgt Xbox Game Pass advertenties?

News
maandag, 19 december 2022 om 9:00
xbox game passf1628271615
Xbox Game Pass heeft momenteel drie verschillende abonnementen. Een abonnement voor Xbox console gebruikers, eentje voor spelers op PC en een Xbox Game Pass Ultimate abonnent dat alles combineert. Nu komt Microsoft mogelijk met een derde abonnement met advertenties. Dit blijkt uit een enquête die online verschenen is.
De enquête van Microsoft is gevonden op het forum ResetEra door website Windows Central. In de enquête wordt gevraagd of gebruikers open zouden staan voor een minder duur abonnement, dat minder te bieden heeft. Deze vragenlijst bevestigd natuurlijk niet meteen dat Microsoft dit abonnement daadwerkelijk wilt realiseren. Maar het laat wel zien dat er gekeken wordt naar nog meer manieren om Xbox Game Pass aan te bieden.

Komt er een Game Pass abonnement met advertenties?

De vragenlijst gaf een abonnement als voorbeeld dat Xbox exclusieve games, tot zes maanden later zal ontvangen dan abonnees van de huidige Game Pass. Deze games komen momenteel namelijk op de dag dat het uitkomt naar de dienst. Xbox kijkt er ook naar om een abonnement met advertenties te realiseren. Er is alleen nog niet echt een inschatting op welke manier dit idee realiteit zou kunnen worden. Maar het is geen gek idee, aangezien Netflix ook een vergelijkbaar abonnement heeft uitgebracht..
Xbox Game Pass heeft momenteel 25 miljoen gebruikers. Dit had Microsoft in januari bekend gemaakt. Hiermee kreeg de dienst er in een jaar tijd 7 miljoen abonnees bij. Het is nog even kijken hoeveel mensen er op dit moment gebruik maken van Xbox Game Pass.

Populair Nieuws