Beelden van nieuwe Assassin’s Creed game zijn online opgedoken

News
maandag, 19 december 2022 om 9:30
assassins creed miragef1662103517
Ubisoft had een paar maanden terug allerlei Assassin’s Creed titels aangekondigd. Een van deze games heeft momenteel als projectnaam Jade gekregen. Nu lijkt het erop dat er beelden van dit project online zijn uitgelekt.
In de uitgelekte beelden van de mobiele Assassin’s Creed game zien we een karakter door een level heen bewegen. Het karakter manoeuvreert over allerlei obstakels en verslaat op een gegeven moment zelfs wat vijanden. We wisten van de aankondigingstrailer al dat Project Jade zich in een Aziatisch land af gaat spelen, maar nu hebben we een idee gekregen hoe de omgeving er in de game uit komt te zien en natuurlijk de graphics.
Daarnaast hebben we ook al een beeld gekregen hoe de besturing van de game eruit zal zien. Project Jade is namelijk een mobiele Assassin’s Creed game van Ubisoft, de besturing zal dus niet via een controller gaan. Op het scherm is links een soort joystick en rechts zijn er knopjes om te springen en aan te vallen. Er is dus door deze beelden al aardig wat bekend geworden over de Project Jade. De game wordt door Ubisoft samen met Tencent ontwikkeld. Beide bedrijven hebben nog geen reactie gegeven op de uitgelekte beelden.

Wanneer komt deze mobiele Assassin’s Creed game uit?

Het is nog niet bekend wanneer Project Jade te spelen zal zijn. De game is dit jaar samen met andere Assassin’s Creed games aangekondigd. Zo komt Mirage komend jaar als het goed is al uit en een live service game genaamd Infinity. Assassin’s Creed Inifnity gaat dienen als een hub waar je verschillende verhalen in kunt spelen. Voor Assassin’s Creed Infinity zijn er al twee projecten met de namen Red en Hexe aangekondigd.