Probleem voor The Walking Dead personages buiten main cast

News
vrijdag, 18 september 2020 om 16:30
the walking dead daryl carolf1631868853
Dat The Walking Dead er na het elfde seizoen mee gaat stoppen werd vorige week bekendgemaakt. Diezelfde dag werd alleen ook verteld dat er een spin-off serie zal gaan komen over de populaire personages Carol en Daryl, wat een probleem is voor de overige personages in de serie.
Voor veel personages in The Walking Dead en fans is de aankondiging van de serie niet zo’n goed teken. Een heleboel mensen vinden namelijk dat de rest van de personages in The Walking Dead er de laatste seizoenen helemaal niet meer toe doen. De show, die in de loop der jaren veel volgers heeft gekregen, wordt volgens de diehard fanbase een beetje te eentonig.

Terugkerend patroon

Het is al jaren hetzelfde riedeltje bij The Walking Dead: er gaan een aantal belangrijke personages dood, die vervolgens weer vervangen worden door andere karakters, waarna die weer overlijden en op hun plaats weer een ander komt. The Walking Dead weet dit vaak alsnog op een goede manier in de serie te zetten, maar na een tijdje kan dit gaan vervelen.
the walking deadf1624612250

Maar twee belangrijke personages

De enige twee personages die er echt altijd toe zullen blijven doen in de serie zijn Daryl Dixon (Norman Reedus) en Carol Peletier (Melissa McBride). De populaire karakters die er al vanaf het eerste seizoen bij en zijn over de jaren veruit de belangrijkste personages geworden in de serie. Dit is natuurlijk niet per se erg, maar dat mag niet ten koste gaan van de anderen. Dit is alleen wel wat er de laatste seizoenen aan het gebeuren is bij The Walking dead volgens de fans. De spin-off serie benadrukt dit probleem alleen nog maar meer.