'Apple is twee nieuwe Macs aan het testen'

News
maandag, 12 december 2022 om 10:00
Het lijkt erop dat er relatief snel twee nieuwe Macs aankomen. Deze zouden dan vroeg in 2023 moeten verschijnen. Ze worden momenteel getest, zo blijkt uit data van Steam.
De meeste mensen kiezen voor Windows als het om gaming gaat. Maar Apple komt ook steeds vaker met Macs die geschikt zouden moeten zijn voor deze hobby. Ook met twee onaangekondigde Macs lijkt het bedrijf het één en ander te testen op gaming gebied.
In de maandelijkse hardware survey van Steam zijn namelijk twee Mac modellen opgedoken die nog niet zijn aangekondigd. Het percentage van gebruikers dat deze Macs gebruikt is zo klein dat het afrondt naar 0,00 procent. Dat suggereert dat alleen Apple medewerkers deze hardware momenteel gebruiken.
Het gaat om apparaten met de namen MaC 14,6 en Mac 15,4. Beide computers gebruiken waarschijnlijk een Apple Silicon Chip. Naar verwachting is de Mac 14,6 een MacBook met een M2 Max chip. Mac 15,6 is mogelijk ook een MacBook, maar kan bijvoorbeeld ook een vernieuwde Mac Studio zijn.

Wanneer komt Apple met nieuwe Mac computers?

Wie meer wil weten over deze nieuwe Macs zal nog even moeten wachten. Het duurt naar verwachting nog minstens een paar maanden voordat de computers worden onthuld. Dit jaar werden er bijvoorbeeld begin maart Macs onthuld, mogelijk is dat ook de periode waarin Apple in 2023 met nieuwe hardware komt.

Populair Nieuws