Krijgt Call of Duty Modern Warfare 2 ook zombies?

News
maandag, 24 oktober 2022 om 11:30
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
Call of Duty Modern Warfare 2 ligt aanstaande vrijdag in de winkel. Je zou dus zeggen dat we onderhand wel zo’n beetje weten wat we wel en niet van de game kunnen verwachten. Toch lijkt het erop dat er nog het één en ander geheim is over de game, zoals het bestaan van een Zombies modus.
Hoewel Call of Duty zich doorgaans bezighoudt met oorlogen en andere geopolitieke conflicten, is er ook vaak een modus waarin je lekker zombies af kan knallen. Deze is alleen niet bevestigd voor Modern Warfare 2. Toch is er bewijs gevonden voor het mogelijke bestaan van een dergelijke modus.
De camaign van Modern Warfare 2 is sindskort te spelen en ook pre-loads van de game zijn beschikbaar, waardoor dataminers aan de slag kunnen met de game. De dataminer CODSploitzimgz heeft in de game verwijzingen gevonden naar een Zombies modus. Afbeeldingen die daarvan gedeeld werden, zijn op verzoek van Activision Blizzard offline gehaald.

Hoe waarschijnlijk zijn Zombies in Modern Warfare 2?

Dat er in de bestanden en code van de game verwezen wordt naar een Zombies modus wil niet zeggen dat deze modus er ook komt. Games bevatten vaak nog verwijzingen naar features die geschrapt zijn. Ook wordt er soms code gebruikt uit eerder games die dan nog verwijst naar functies die die game had, terwijl de nieuwe deze overslaat.
Toch lijkt het niet helemaal ondenkbaar dat Modern Warfare 2 een Zombies modus krijgt. Er gaan al de nodige geruchten dat de game na lancering nog de nodige ondersteuning krijgt, met bijvoorbeeld een betaald pakket klassieke maps en campaign DLC. Het toevoegen van een nieuwe modus is dan ook goed mogelijk.

Populair Nieuws