Kratos acteur had heftige auditie voor God of War

News
donderdag, 28 juli 2022 om 16:18
god of war ragnarokf1631221018
In november kunnen we weer in de huid van Kratos duiken in God of War Ragnarok. Waarschijnlijk zijn er weer veel brute vechtmoves uit te voeren. Het blijkt dat de acteur waar we die moves aan te danken hebben een vrij heftige auditie deed.
Om een rol als Kratos fysiek te spelen moet je goede moves hebben. Dat stuntman Eric Jacobus die heeft, heeft hij dubbel en dwars laten zien in zijn auditievideo voor God of War. Daarin stelt hij verschillende moves voor die Kratos uit zou kunnen voeren in de game.
Maar dat beperkt zich niet tot schoppen en slaan. Op zeker moment pakt Jacobus er een bijl bij voor een paar extra heftige moves. Zijn innerlijke Kratos komt alleen pas echt naar boven als er ook nog een namaak-arm aan te pas komt, die hij zogenaamd van de eigenaar afrukt om hem er vervolgens mee te slaan.
Jacobus maakte de video in 2016 als onderdeel van zijn auditie voor God of War (2018). Sony Santa Monica had zijn videoreeks “Tekken IRL” gezien en vroeg hem om auditie te doen. De brute moves voor Kratos nam hij op als bonus. Sony Santa Monica zal het hebben kunnen waarderen, want Jacobus mocht inderdaad Kratos spelen.

Wanneer verschijnt God of War Ragnarok?

De bewegingen van Eric Jacobus zijn ook weer in God of War Ragnarok te zien. Die game verschijnt op 9 november van dit jaar, terwijl een aantal weken later een dik artbook verschijnt. Overigens speelt Jacobus alleen het lichaam van Kratos: de stem wordt verzorgd door Christopher Judge.

Populair Nieuws