Konami lijkt Silent Hill nieuw leven in te blazen voor PS5

News
maandag, 03 augustus 2020 om 13:30
xgn google image
Na diverse geruchten over een Silent Hill reboot voor PS5 heeft Konami onlangs een officieel twitteraccount voor de serie gemaakt. Daarmee zijn de geruchten nieuw leven ingeblazen en lijkt een aankondiging er aan te komen.

Silent Hill reboot aangekondigd op nieuwe State of Play?

Al in april was er sprake van een aankondiging van Silent Hill, en destijds was het idee dat deze tijdens de PlayStation reveal van juni zou plaatsvinden. Dat is destijds niet gebeurd. Konami heeft steeds ontkend dat deze en andere geruchten waar waren, maar dat de serie in een of andere vorm nog steeds in leven was.

Het moment van verschijnen van dit officiële Silent Hill account is interessant, omdat het juist deze weken gonst van de geruchten van een nieuwe State of Play event van Sony, dat mogelijk al eind deze of begin volgende week plaats zou moeten vinden. Tijdens deze State of Play zouden diverse grote third party games getoond moeten worden en mogelijk ook de releasedatum en prijs van de PlayStation 5. Het is dus goed mogelijk dat Silent Hill onderdeel uitmaakt van de line-up van dat event.