Konami lijkt Silent Hill nieuw leven in te blazen voor PS5

  Na diverse geruchten over een Silent Hill reboot voor PS5 heeft Konami onlangs een officieel twitteraccount voor de serie gemaakt. Daarmee zijn de geruchten nieuw leven ingeblazen en lijkt een aankondiging er aan te komen.

  Het Twitteraccount Silent Hill Official bestaat nog maar kort en hoewel het nog geen verified vinkje heeft, wordt het account wel gevolgd door onder anderen het officiële Konami UK account. De verificatie van het account lijkt dan ook een kwestie van tijd. Konami Tot nu toe beperkt het account zich vooral tot het retweeten van fanart en de het The Silent Hill hoofdstuk voor Dead by Daylight.

  Silent Hill reboot aangekondigd op nieuwe State of Play?

  Al in april was er sprake van een aankondiging van Silent Hill, en destijds was het idee dat deze tijdens de PlayStation reveal van juni zou plaatsvinden. Dat is destijds niet gebeurd. Konami heeft steeds ontkend dat deze en andere geruchten waar waren, maar dat de serie in een of andere vorm nog steeds in leven was.

  Het moment van verschijnen van dit officiële Silent Hill account is interessant, omdat het juist deze weken gonst van de geruchten van een nieuwe State of Play event van Sony, dat mogelijk al eind deze of begin volgende week plaats zou moeten vinden. Tijdens deze State of Play zouden diverse grote third party games getoond moeten worden en mogelijk ook de releasedatum en prijs van de PlayStation 5. Het is dus goed mogelijk dat Silent Hill onderdeel uitmaakt van de line-up van dat event.

  Silent Hill

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2011

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.