Gerucht: Sony PS5 event is ergens tussen 6 en 10 augustus

  Het regent geruchten over een nieuwe Sony PS5 State of Play event. De datum van 6 augustus was al eerder genoemd in geruchten, maar lijkt nu waarschijnlijker door nieuwe geruchten. Volgens schrijver en journalist Jeff Grubb komt er tussen 6 en 10 augustus een nieuwe State of Play, waarin de prijs en releasedatum van de PlayStation 5 centraal zouden staan.

  Sony

  Afgelopen juni heeft Sony tijdens de State of Play de twee PlayStation 5 modellen getoond. Daarin kregen we eerste beelden van de games die we op de consoles te spelen krijgen. Daarbij zaten onder anderen Spider-Man: Miles Morales en Horizon Forbidden West. Sony is nog niet klaar met aankondigingen en zou nog met een nieuwe State of Play komen, met de prijs en de releasedatum van de console, maar ook nog een berg third-party games die Sony achter de hand heeft.

  Volgens de laatste geruchten hoeven daar niet lang op te wachten. Journalist en schrijver Jeff Grubb heeft op Twitter een planning voor augustus gedeeld. Opvallende verschijningen daarbij zijn een State of Play van Sony en een Xboxing Day.

  Vooral de State of Play zou al snel deze maand plaats moeten vinden, namelijk tussen twee events met een duidelijke datum. Deze data zijn 5 augustus en 11 augustus. Dat plaatst de State of Play tussen 6 en 10 augustus.

  Is de PS5 State of Play toch op 6 augustus?

  De datum van 6 augustus is interessant. In een eerder gerucht werd deze datum ook al genoemd mét een tijd, namelijk om 10 uur 's avonds. Opvallend is wel dat op deze datum al een andere Sony reveal-stream gepland staat, namelijk die van een audio-apparaat. De verwachting is dat deze stream over de reveal van de WH-1000XM4 noise-cancelling wireless headphones gaat.

  Het lijkt onwaarschijnlijk dat deze stream op dezelfde dag als de State of Play plaats zal vinden. De periode tussen 6 en 10 Augustus is al dichtbij, dus we merken snel genoeg of er enige waarheid in deze ronde van geruchten zit.
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.