Komt Snoop Dogg naar Call of Duty Warzone toe?

News
maandag, 14 februari 2022 om 20:00
call of duty warzone calderaf1635492343
Het lijkt erop dat we weer een bekende celebrity kunnen verwachten in Caldera. Dit keer is het niemand anders dan voormalig Snoop-Lion en huidig hip-hop legende Snoop Dogg.
We hebben inmiddels al flink wat cross-overs gehad als het gaat om Call of Duty Warzone. Van verschillende horrorelementen tot de Attack on Titan cross-over, langzamerhand komt er steeds meer voorbij. Nu is het dan misschien het moment voor de koning van de cross-overs om langs te komen in de game, Snoop Dogg. Nu is het misschien geen verassing om te horen dat Snoop Dogg misschien in Warzone te zien zal zijn want hij heeft eerder al een rol gespeeld in de franchise. Zo was er in Call of Duty Ghosts uit 2013 een ‘pack’ te downloaden om de bekende rapper als voice-over te krijgen.

Who let the Dogg out?

Volgens ZestyCodleaks, een Twittergebruiker voornamelijk bekend vanwege zijn Call of Duty leaks, heeft al eerder succesvol uitspraken gedaan over de toekomst van de franchise. Zo was hij onderdeel van eerdere leaks zoals de Attack on Titan crossover en een aantal beelden van de toevoegingen van Call of Duty Vanguard in Warzone.
Aangezien zijn account op Twitter regelmatig wordt gebannd vanwege het lekken van de content, heeft de Twittergebruiker een alternatief account aangemaakt om meer content te kunnen delen. Op dat account heeft hij een foto gepost waarop de rapper Snoop Dogg te zien is als character. Gewapend met zijn rode leren bontjas en diamanten ketting lijkt het dan ook te gaan om een operator skin.
Toch is het opmerkelijk als de rapper wordt toegevoegd aan de store. Dit zou namelijk de eerste keer zijn dat Call of Duty Warzone content aanbiedt gericht op een bestaand persoon in plaats van een personage zoals Billy van Saw. Snoop Dogg is in ieder geval zeker niet vies van een samenwerking met een videogame en heeft zijn gezicht al talloze keren laten zien. Zo was hij voor het eerst te zien in de GTA-achtige game True Crime: Streets of LA. Vervolgens was de rapper door de jaren heen te bewonderen in games zoals Def Jam: Fight for NY, Tekken Tag Tournament 2 en heeft de rapper al meerdere samenwerkingen met Madden gehad.

Populair Nieuws