Dying Light 2: Stay Human krijgt eerste gratis DLC

News
dinsdag, 15 februari 2022 om 8:00
dying light 2 pressf1644236086
De allereerste gratis content voor Dying Light 2 is alweer beschikbaar. We lichten even uit wat de content precies inhoudt en wat het betekent voor de rest van de DLC's.
De eerste Dying Light 2: Stay Human DLC is bekend. Techland heeft niet alleen bekend gemaakt wat de eerste gratis DLC zal bevatten, de content is ook al live! Het gaat om een content pack genaamd “The Authority Pack”. Dit pakket bevat een compleet nieuwe outfit met een bijzondere twist. Techland heeft namelijk bekendgemaakt dat The Authority Pack niet zomaar in één keer gedropt wordt. De allereerste gratis content van Dying Light 2 zal namelijk verdeeld worden in meerdere delen.
Het eerste deel van de gratis content update bevat de jas, cargo broek en sneakers van een outfit. Het tweede deel dat zal uitkomen onder de naam Authority Pack zal de nieuwe headgear, armband en handschoenen van de outfit bevatten. Om je nieuwe look helemaal af te maken ontvangen spelers in het derde deel van de gratis content update een nieuw wapen.

De toekomst van Dying Light 2 dlc

Na de vele updates die de oorspronkelijke Dying Light heeft mogen ontvangen, heeft Techland spelers hetzelfde beloofd voor het tweede deel. vertelde De ontwikkelaar garandeert de game nog zeker vijf jaar te ondersteunen. De gratis content die we in de toekomst voor Dying Light 2: Stay Human kunnen verwachten zal bestaan uit nieuwe verhalen, locaties, in-game events en nog veel meer.
De release van Dying Light 2: Stay human was in ieder geval een groot succes. De lancering op het platform Steam alleen al telde een piek van 274,983 spelers tijdens de eerste week na release. Dying Light 2 zal ook nog uitkomen voor de Nintendo Switch, deze release is alleen dik vertraagd. Een precieze datum is er nu nog niet, maar de game staat gepland voor een release binnen 6 maanden van de andere releases. Dying Light 2 zal op de Nintendo Switch via cloudgaming te spelen zijn.