Komt Pokémon met een grote onthulling?

News
vrijdag, 25 februari 2022 om 16:30
pexels mentatdgt 1049622f1645719289
Het is deze zondag weer Pokémon Dag, en dat betekent een nieuwe Pokémon Presents! Er wordt natuurlijk al volop gespeculeerd over wat The Pokémon Company bekend zal maken.
The Pokémon Company liet eerder deze week al weten elke dag met nieuws rondom de franchise te komen. Voor iedere dag stond er iets op de planning, behalve zondag. Aangezien zondag de verjaardag van Pokémon is, ook wel bekend als Pokémon Dag, kon deze dag natuurlijk niet stilletjes voorbijgaan.
Het Japanse Twitteraccount van Pokémon kondigt nu dan ook aan dat er deze zondag om 15:00 Nederlandse tijd weer een Pokémon Presents plaats zal vinden. De stream duurt 14 minuten en is op het officiële Pokémon Youtube-kanaal te zien.

Week vol Pokémon nieuws

Deze week kregen fans al nieuws over Pokémon Masters, Pokémon Sword en Shield, Pokémon Café Mix en Pokémon Unite. Zo vindt er deze zondag in Pokémon Unite een speciaal event plaats met de Pokémon Hoopa. Nieuws rondom P25 Music en Pokémon GO volgt nog.
Opvallend is dat de meest recente game Pokémon Legends: Arceus uit dit rijtje ontbreekt. Aangezien de game wereldwijd al meer dan zes miljoen keer is verkocht, lijkt het logisch dat er zondag dan toch nog nieuws rondom Legends: Arceus uitkomt.
Uiteraard kan The Pokémon Company het ook over een hele andere boeg gooien en een nieuwe game aankondigen. Of misschien is er in de stream wel ruimte voor allebei. We zullen het aankomende zondag zien.

Populair Nieuws