Cheese! Kena: Bridge of Spirits krijgt een Photo Mode

News
dinsdag, 21 september 2021 om 13:00
kena bridge of spiritsf1632828815
Kena: Bridge of Spirits komt vandaag uit en zal ook een Photo Mode bevatten, die gisteren werd onthuld door ontwikkelaar Ember Labs.
Via een artikel op het PlayStation Blog werd de Kena: Bridge of Spirits Photo Mode onthuld met functies die niet standaard zijn voor soortgelijke opties in games om foto's te maken. Je kunt tijdens het avontuur altijd de Photo Mode activeren om epische momenten vastleggen. Je kunt het moment ook nieuw leven inblazen met de functie 'Actie hervatten'. Als je de camera beweegt, dan houden de personages je altijd in de gaten en poseren perfect voor de camera.
De Photo Mode heeft ook zijn eigen 'Cheese' functie. Zodra je een hoek hebt gekozen voor je foto en klaar bent om te schieten kun je de Cheese optie selecteren. Hiermee zegt iedereen Cheese en poseren ze voor de foto. Veel personages hebben meerdere poses, dus je kan veel leuke foto’s maken op dezelfde locatie.

Waarom zo'n uitgebreide Photo Mode?

Ember Labs producent Thomas Varga legde uit waarom het team een uitgebreide photo mode wilde hebben voor Kena: Bridge of Spirits.
Kena: Bridge of Spirits is vanaf vandaag uitgekomen voor de PlayStation 4, PlayStation 5 en PC. Eerder dit jaar werd de game uitgesteld, omdat er nog wat meer aan gesleutel moest worden.