Dit is wanneer je naar de wc kunt tijdens Avatar: The Way of Water

News
zondag, 04 december 2022 om 13:30
avatar the way of waterf1700578024
Dertien jaar na James Camerons Avatar verschijnt deze maand eindelijk het vervolg, Avatar: The Way of Water. Goed nieuws voor de fans, maar de lengte van de film kan weleens een probleem zijn. De film duurt namelijk meer dan drie uur. Wat nou als je in die tijd naar de wc moet? James Cameron heeft daar een oplossing voor.
Na zo lang te moeten wachten op een vervolg wil je natuurlijk niets missen van Avatar: The Way of Water, maar met 190 minuten wordt dat toch lastig. Grote kans dat je in die tijd toch even naar het wc moet, vooral als je een grote fles frisdrank op hebt. Bioscopen lassen meestal geen pauzes meer in en voor jou alleen wordt de film echt niet op pauze gezet, dus wat doe je dan? James Cameron weet raad.
The Hollywood Reporter vroeg de regisseur naar het dilemma waar veel bioscoopgangers mee zitten: wat is de beste tijd om naar de wc te gaan? Zijn antwoord? Je kan gaan wanneer je maar wilt. ‘’Je ziet de scène die je gemist hebt wel wanneer je terugkomt voor de tweede keer.’’

Waar gaat Avatar: The Way of Water over?

Het langverwachte vervolg speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film af en vertelt het verhaal van de familie Sully, de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar veilig te houden, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan. Sam Worthington, Zoe Saldana en Sigourney Weaver keren terug, hoewel Weaver wel een nieuw personage speelt. Ze speelt namelijk de geadopteerde tienerdochter van Worthington en Saldana’s Jake Sully en Neytiri. De film is vanaf 16 december te zien.