Komt er een Stranger Things spin-off?

News
vrijdag, 01 oktober 2021 om 14:00
strangerthingsf1631876847
Fans van Stanger Things hebben misschien wel iets om naar uit te kijken. Niet alleen is seizoen 4 op komst, nu lijkt het er ook op dat er een spin-off komt.
Ted Sarandos, Netflix-CEO, heeft volgens Deadline onthuld dat er mogelijk spin-offs op komst zijn voor de populaire serie Stranger Things. Tevens is het vierde seizoen van de serie voorzien van een nieuwe trailer tijdens Netflix' TUDUM-event.
De spin-off zal mogelijk gemaakt worden rond Millie Bobby Brown, hierbij is nog niet bekend of ze terugkeert als eleven in de serie, of dat ze meewerkt als producent. Aangezien seizoen 4 al klaar is met opnemen, kunnen de producers alle kanten opgaan om het Stranger Things-universum op verschillende manieren neer te zetten. Brown vertelde wel dat ze erg benieuwd is om dieper in het verhaal van haar personage Jane ‘Eleven’ Hopper te duiken.

Stranger Things seizoen 4

Naast Millie Bobby Brown spelen ook David Harbor, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Gaten Matazarro, Caleb McLaughlin, Sadie Sink en Winona Ryder een grote rol in deze spannende serie. Verder komen er ook nieuwe personages in de serie zoals, Vicky, Patrick, Ms. Kelly en Chrissy.
Hoewel seizoen 4 pas in 2022 op Netflix verschijnt kunnen we voor nu de eerste drie seizoenen van Stranger Things nog rustig opnieuw kijken.

Populair Nieuws