Netflix serie maakt fout: man ontvangt duizenden telefoontjes per dag!

News
vrijdag, 01 oktober 2021 om 13:30
phone 1f1633001482
Veel mensen willen het niet: je telefoonnummer aan miljoenen mensen lekken. Toch gebeurde dit onlangs wel, en niet op een manier die veel verwacht hadden.
Bij het lekken van een telefoonnummer denk je al gauw aan een bekend iemand die dit per ongeluk doet, of een hacker die iemands nummer lekt. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit, want het nummer dat te zien is in Squid Game is een echt telefoonnummer. De man krijgt nu 4000 telefoontjes per dag.
In de serie komen visitekaartjes voorbij waar een achtnummerige code op staat, wanneer je dit nummer belt wordt je uitnodiging om mee te doen aan de Squid Game geaccepteerd. Nu blijkt dat wanneer je dit nummer in het echt belt, er een man aan de andere kant van de lijn zit. En die man nodigt je voor niks uit, die man ergert zich aan duizenden belletjes per dag.

Hoe is het nu met hem?

De man dacht eerst dat hij omver gebeld werd met spam, maar nadat een van de honderden bellers uitlegde dat zijn telefoonnummer in een bekende serie zit viel het kwartje. Zomaar zijn nummer aanpassen zit er niet zomaar in, dit nummer gebruikt hij namelijk al tien jaar en is gelinkt met aan bedrijf. Het bellen is zo heftig geworden dat de man nu slaappillen neemt om zonder stress te kunnen leven.
De Zuid-Koreaanse presidentskandidaat, die bekend staat om zijn leuke manier van campagne voeren, wit het nummer voor 75.000 euro overnemen van de geschrokken man. Of de man van wie het nummer origineel is dit accepteert,is nog niet bekend.

Populair Nieuws