Komt er een Nintendo Direct aan in juli?

News
woensdag, 07 juni 2023 om 11:30
Mogelijk hebben Nintendo-fans weer iets om naar uit te kijken. Naar verluidt komt de Japanse uitgever misschien weer met een Nintendo Direct in juli.
Tot nu toe heeft Nintendo twee verschillende Directs gepresenteerd in 2023. De show in maart was voor de meeste Switch-eigenaren niet echt interessant, aangezien die volledig in het teken stond van de Super Mario Bros. Movie. Dat kan alleen niet gezegd worden van de Direct in februari. Die zal vol met gameplay en ook nog eens een shadow drop van Metroid Prime Remastered.
De Direct stond alleen wel voornamelijk in het teken van Switch games die in de eerste helft van 2023 zouden uitkomen. Nu we bijna op de helft van het jaar zitten is dus de vraag wat Nintendo nog meer gaat doen dit jaar. Normaal komt de uitgever daarvoor met een show in september, maar mogelijk krijgen we die nu al eerder dan verwacht.
Jeff Grubb zegt namelijk dat hij heeft gehoord dat Nintendo mogelijk komt met een Direct in juli. Dat heeft hij gezegd in de meest recente Giant Bomb Podcast. Grubb weet niet of het een volledige Direct wordt, een Direct Mini of een showcase voor partners.

Wat zou getoond kunnen worden in de Direct?

Het zou een opvallende keuze zijn van Nintendo om de Direct ineens te verplaatsen, aangezien het bedrijf vrij trouw is aan een showcase in september. Het is alleen ook goed mogelijk dat er een extra showcase wordt ingepland, met de aandacht op één game. Zo zou er een Direct kunnen zijn die in het teken staat van DLC voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.
Anderzijds is een mogelijke optie een show die in het teken staat van Pikmin 4. De nieuwe game van Miyamoto moet uitkomen op 21 juli, maar tot nu toe is er nog niet heel veel van getoond. Een show in juli zou dus ideaal zijn om meer aandacht te richten op de nieuwe release.

Populair Nieuws