Kom Halo Infinite multiplayer spelen met XGN!

News
maandag, 13 december 2021 om 17:00
halo infinite reviewf1638747741
Vanavond gaat XGN weer live met Halo Infinite tijdens een gloednieuwe stream op ons Twitch-kanaal. Tijdens de avond staat Halo Infinite centraal en gaan Roland en Luuc aan de slag met de multiplayer van de game. Expert Roland neemt Luuc mee naar Zeta Halo om hem alle kanten van de map te laten zien en hem om te toveren tot een pro en daar kun jij bij zijn!
In onze squad zijn namelijk gewoon nog twee plekjes vrij en dus kun jij gewoon met ons meespelen. Moeilijk is het niet, want de multiplayer van Halo Infinite is gewoon gratis te spelen op Xbox-consoles en PC. Je hoeft de multiplayer dus alleen maar te downloaden en dan kun je samen met ons lekker de game spelen.

Wanneer gaan we de Halo Infinite multiplayer spelen?

Vanavond gaan we om 19.30 uur live met de Halo Infinite multiplayer op XGN's Twitch-kanaal. Uiteraard zijn we al iets eerder live en kun je alvast in de chat lekker laten weten dat je zin hebt en alvast met ons babbelen. Roland en Luuc zullen tot minimaal 21.30 uur spelen, dus kom gezellig langs en speel mee!

Tips voor Halo Infinite multiplayer

Vorige week schoot Halo Infinite officieel uit de startblokken en dus zijn we volop met de game aan de slag. We hebben dan ook al flink wat tips voor je om de ultieme Spartan te worden in Halo Infinite. Ook hebben we alle toffe aspecten van de Halo Infinite multiplayer alvast voor je op een rijtje gezet. Kom vanavond dus gezellig samen met ons Halo Infinite spelen als je zin hebt in een leuke avond!
Dit artikel is in samenwerking met Microsoft.

Populair Nieuws

Laatste Reacties