Klachten over Viaplay: kun je de reclame tijdens F1 uitzetten?

News
zondag, 30 oktober 2022 om 7:00
xgn google image
Hoewel de kwaliteit van Viaplay wellicht vooruit is gegaan qua commentaar, blijft het al weken klachten regenen. De laatste tijd is er veel te doen rondom de reclame die getoond wordt tijdens F1 races. Kun je dit uitzetten, is de vraag?
Het antwoord is helaas pijnlijk, maar simpel: nee. De Carglass-reclame die tijdens F1 races in beeld komt kan niet uitgezet worden. De enige optie is óf een Formule 1 wedstrijd kijken en je niet ergeren aan de reclame tijdens de race of stoppen met Viaplay. Anderen zullen wellicht zeggen: of negatieve reacties plaatsen op social media.
Duidelijke taal en hij is niet de enige. Ook vorige week tijdens de race ergerden mensen zich dood aan de reclame tijdens de race, zoals ook blijkt uit de reacties onder ons artikel.

Reclame uitzetten tijdens F1 races geen optie

De reclame introduceerde Viaplay voor het eerst tijdens de race van Singapore, toen het al maanden kritiek kreeg van abonnees over de kwaliteit van de streamingdienst. Veel mensen zijn verontwaardigd omdat ze al geld betalen om überhaupt de races met Verstappen te kijken. En dat is niet goedkoop. Viaplay vraagt meer geld dan sommige andere streamingdiensten: 99 euro voor een jaarabonnement of 13.99 euro per maand.
Voor veel Viaplay klanten voelt het dan ook dubbel aan: én betalen én niet ongestoord naar de F1 races kunnen kijken. Viaplay zelf heeft nog niet gereageerd op alle ophef en gaat voorlopig rustig door met het uitzenden van de Carglass reclame.
Ook komende race zal deze tekst dus vaak in beeld komen:
"Verzekerd tegen ruitschade? Dan is dat vaak zelfs gratis." Toch zullen er ook mensen zijn die wat minder moeite hebben met de reclame, maar dit gebeurt vaak op social media: negatieve reacties volop en de positieve zijn er (soms) wat minder.
Laat je ons weten in de comments hoe jij aankijkt tegen de Viaplay reclame?

Populair Nieuws

Laatste Reacties