De beste moederdag 2020 cadeaus

Article
maandag, 04 mei 2020 om 17:30
nswitch fitnessboxing 15f1588601222
Het is alweer bijna 10 mei, de dag waarop we massaal onze moeders bedanken en in het zonnetje zetten. Maar wat geef je die belangrijke vrouw? Het is tijd voor de beste moederdag cadeaus 2020!

Fitness Boxing

Nu we allemaal massaal thuis moeten zitten is het voor iedereen lastig om even naar de sportschool te gaan. Dat geldt natuurlijk ook voor onze moeders. Als je toevallig een Nintendo Switch in huis hebt, dan kun je je moeder dit jaar op een wel heel tof cadeau verwennen. Eentje waardoor je niet alleen je liefde voor games met haar kunt delen, maar waardoor ze ook lekker fit kan blijven.
Nu denk je misschien dat we je Ring Fit Adventure gaan aanraden, maar die game zul je nergens meer voor moederdag vinden. De game is namelijk niet aan te slepen momenteel. Een goed alternatief is Fitness Boxing voor de Nintendo Switch. Daarom staat dit in de lijst van beste moederdag cadeaus 2020.
De game zorgt ervoor dat je, net als bij Ring Fit Adventure, aan je conditie werkt. Dit doe je door middel van boksen, ontwijken en squatten in verschillende workouts. De game biedt een trainer en een programma waarin op bekende muziek dagelijks getraind kan worden.
google home minif1588601391

Google Home Mini

Met moederdag is het altijd leuk om je moeder een lekker luchtje te geven, maar als je dat ieder jaar al doet is de glans daar wel een beetje vanaf. Een origineel cadeau is altijd op zijn plaats en met een persoonlijke assistent zal iedere moeder ongetwijfeld blij zijn. Een mooi voorbeeld van zo’n assistent is de Google Home Mini.
Deze kleine speaker sluit je eenvoudig aan op de stroom, waarna je deze via je (moeders) mobiele telefoon aan de Google Home app kunt koppelen. In die app kun je vervolgens alle aspecten van de Google Home Mini instellen. Zo kun je veel televisies aan het apparaat koppelen, je YouTube en Spotify account eraan linken en zelfs een boodschappenlijstje bijhouden via Google Keep. Google Home Mini kan daarnaast slimme verlichting of beveiliging aansturen en je up to date houden van het weer, nieuws en eigenlijk alles wat je op internet kunt vinden. Handig!
pathe thuisf1621347032

Pathé Thuis cadeau

Niet iedere moeder zit te wachten op een game of een smart speaker in huis. Sommige moeders vinden het gewoon leuk om ’s avonds een filmpje te pakken. Even samen naar de bioscoop gaan zit er voorlopig niet in, maar dat betekent niet dat je samen geen filmpje kunt pakken. Je kunt namelijk met Pathé Thuis eenvoudig bioscoopfilms streamen naar je woonkamer. Als je een film via Pathé Thuis wil kijken, krijg je de keuze om deze te huren of kopen, waarvoor je dan eenmalig betaalt.
Als je je moeder een Pathé Thuis cadeau geeft dan geef je haar dus eigenlijk een tegoedbon voor een aantal films die direct vanuit de bank bekeken kunnen worden. Combineer dat met een flinke bak popcorn en wat drankjes en je hebt een origineel cadeau te pakken.
Pathé Thuis cadeau koop je direct via Pathé Thuis.nl. Als je liever een fysieke cadeaukaart geeft, kun je deze vaak in de supermarkten vinden. Het bedrag van de cadeaukaart kun je zelf bepalen.
inspire 4cd680135f5731d494a3aef14306aa79f1588601620

Fitbit Inspire

We gaan voor het volgende cadeau nog even terug naar de sportieve moeders. Voor bijna iedere sport geldt dat er calorieën verbrandt worden. Daarnaast hanteren veel sportievelingen een strak schema. Iets dat makkelijk bijgehouden kan worden door een sporthorloge zoals de Fitbit Inspire.
De Fitbit Inspire is te koppelen aan de Fitbit app waarin vervolgens alle voortgang bijgehouden wordt. Het slimme horloge houdt daarbij in de gaten wat er bij iedere activiteit gedaan is. Er is ruimte voor verschillende activiteiten zoals wandelen, hardlopen, zwemmen en fietsen.
wijn thermo 2f1588601953

Wijnthermometer

Bijna alle vrouwen houden wel van een wijntje op zijn tijd. Alleen als een wijntje te koud is of juist te warm, verandert de smaak van het drankje behoorlijk. Daarom is het belangrijk om de temperatuur van je wijntje precies goed te hebben. Dit kun je bereiken met een wijnthermometer en dat is meteen een leuk cadeau voor moederdag 2020..
De wijnthermometer is voorzien van een LCD-display waarop temperaturen tussen de -9 en 70 graden Celsius aangegeven worden. Wij hoeven je niet te vertellen dat je wijn van lager of hoger dan deze temperaturen niet moet willen drinken. De thermometer is geschikt voor elke fles wijn.

De beste moederdag cadeaus 2020

Met deze vijf moederdag cadeaus 2020 kun je altijd voor de dag komen. Natuurlijk kun je voor de klassieke bos bloemen gaan, maar voor een originele insteek