Kirby krijgt heel snel nog een nieuwe Switch-game!

News
dinsdag, 12 juli 2022 om 17:30
kirby dream buffetf1657636928
Kirby-fans konden eerder dit jaar al genieten van een gloednieuw avontuur. Maar de pret is nog lang niet op. Er komt dit jaar nog een nieuwe Kirby-game naar de Switch en de release is zeer dichtbij.
Nintendo heeft bekendgemaakt dat Kirby dit jaar nog een nieuwe game krijgt. Eerder beleefde de roze bal al een groots 3D-avontuur in Kirby and the Forgotten Land. Maar nu is het tijd voor een party-game met heel veel eten.
In de game, die zowel online als lokaal is te spelen, rollen meerdere Kirby’s door allerlei levels in het thema van eten. Spelers verzamelen aardbeien en moeten zo de grootste Kirby zien te worden. Intussen kun je je tegenspelers van de baan proberen te rollen. Ook kun je ze dwarsbomen met Kirby’s bekende copy-abilities.
De game heet Kirby’s Dream Buffet en verschijnt alleen in de Nintendo eShop. Nintendo zegt binnenkort meer informatie te zullen delen. In de tussentijd kun de eerste trailer hieronder bekijken.

Wanneer Verschijnt Kirby’s Dream Buffet?

Mocht je meteen zin hebben in deze game, dan hebben we goed nieuws. Kirby’s Dream Buffet verschijnt namelijk deze zomer nog. Een specifieke datum is er nog niet, maar het kan eigenlijk niet lang duren voor we te horen krijgen wanneer we weer aan de slag kunnen met de Pink Puffball.

Populair Nieuws