Kirby and the Forgotten Land demo is nu te spelen

News
vrijdag, 04 maart 2022 om 9:00
kirby and the forgotten landf1632478275
Deze maand kunnen we eindelijk vijanden, pionnen en zelfs auto’s inslikken als Kirby in Kirby and the Forgotten Land. Als je nog niet helemaal overtuigd bent, kun je vanaf nu een demo downloaden.
De demo bestaat uit drie levels uit de eerste wereld, inclusief de eerste boss battle. Als je de demo tot het einde speelt krijg je een speciale code om extra items te ontgrendelen in de game. Ook als je de game dus al hebt gepreorderd is de demo de moeite waard.
Ben je na de laatste Direct toch het meest nieuwsgierig naar de nieuwe Mouthful Mode? Dan hebben we goed nieuws: in de demo kun je daarmee namelijk al aan de slag en zoveel objecten opslikken als je hartje begeert.

Waar gaat Kirby and the Forgotten Land over?

In Kirby and the Forgotten Land wordt Kirby wakker in een post-apocalyptische wereld genaamd ‘The Forgotten Land’. Al snel komt hij erachter dat de wezens uit deze wereld, de Waddle Dees, ontvoerd worden door The Beast Pack. Samen met zijn nieuwe vriend Elfilin gaat Kirby op avontuur om de Waddle Dees te redden en The Beast Pack te verslaan. Als je meer wil weten kun je hier ons overzichtsartikel lezen.
De game met korting scoren? Dat kan bij GameMania! Lever je een oude game in die meedoet aan de actie, dan kan je de game voor slechts 25 euro kopen.