Kijktip: Tom Clancys Without Remorse nu te zien op Amazon Prime

  Tom Clancy’s Without Remorse is één van de nieuwe aanwinsten van Amazon Prime Video. Nu de bioscopen gesloten zijn moeten productiemaatschappijen op een andere manier haar films uitgeven en Amazon komt maar al te graag als ridder op het witte paard.

  Paramount Pictures

  Als je denkt aan Tom Clancy, komt er vaak al een goede thriller en flink wat nagelbijten naar boven. De spionageverhalen brengen spannende en heerlijke films om naar te kijken, met een vleugje actie op de achtergrond. Het gaat altijd meer om de verhalen dan de actie bij Tom Clancy, maar Michael B. Jordan brengt daar enige verandering in met de nieuwste film.

  Brute wraakactie in Without Remorse

  John Clark is een Amerikaanse Navy SEAL die na de moord op zijn zwangere vrouw niets anders wil dan wraak. Tijdens de zoektocht naar de daders van de moord komt Clark erachter dat er een veel groter complot speelt dan simpelweg een moord. Clark is een bekende naam voor de mensen die graag de serie van Jack Ryan kijken of bekend zijn met de Rainbow Six-games. We krijgen nu een verhaal van een zijpersonage uit de serie en games.

  Without Remorse brengt een hoop actie met zich mee en niet zozeer een enorme focus op politieke standpunten en een verhaal. Het is een heerlijke actiefilm om weg te kijken, maar verwacht dus niet een film bomvol met diepgaande dialogen.

  In de cast zitten onder andere Michael B. Jordan, Lauren London, Jodie Turner-Smith, Jacob Scipio, Jamie Bell, Cam Gigandet, Luke Mitchell en Brett Gelman.

  Check hieronder de trailer!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.