Tom Clancy's Jack Ryan trailer introduceert serie over films

  De boeken van Tom Clancy (en aan hem verbonden auteurs) zitten barstensvol met goede verhalen zodat er zowel flink wat films als games van kunnen worden gemaakt. Met de vertoning van de Tom Clancy's Jack Ryan trailer, leren we dat daar dit jaar ook nog een TV serie over het personage Jack Ryan bij komt.

  Jack Ryan: Shadow Recruit stamt alweer uit 2014 en kende Chris Pine als CIA analyst Jack Ryan, die opeens alles uit de kast moet trekken om een terroristische aanval te voorkomen. In het deel daarvoor vertolkte niemand minder dan Ben Affleck de rol van Jack Ryan.

  John Krasinski heeft hoofdrol in Tom Clancy's Jack Ryan trailer

  In de TV serie zal acteur John Krasinksi in de schoenen van de CIA analyst stappen en de wereld behoeden van gevaar. Fans van The Office zullen Krasinski ongetwijfeld herkennen van zijn rol als Jim uit die serie. In plaats van bizarre avonturen met baas Steve Carell, is het in Jack Ryan de voornaamste taak om in leven te blijven terwijl er flink wat wordt geschoten.

  Voordat het zover is en Ryan wordt ondergedompeld in keiharde actie, zal hij eerst moeten beginnen bij het begin: onderaan de ladder bij de CIA. Dat betekent hard trainen om ook maar in de buurt te komen van een lijf dat situaties in extreme gebieden aankan. Zodra dat zover is, kan de actie losbarsten.

  De TV serie zal vanaf augustus te zien zijn via Amazon Prime.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.