Kersverse Limited Edition PS5 controller onthuld

News
zaterdag, 04 maart 2023 om 10:00
pexels kerde severin 5961235f1632836754
PlayStation heeft een nieuwe samenwerking bekendgemaakt voor de PlayStation 5. De console van Sony krijgt een speciale Limited Edition PS5 controller die samen met LeBron James is ontworpen. Tevens komt er een speciale cover voor de vijfde PlayStation-console in de stijl van de basketballer.
Recent maakte PlayStation bekend een nieuw initiatief te introduceren met tal van grote sterren die hun naam verbonden aan het PlayStation-merk. LeBron James is één van deze zogeheten PlayStation Playmakers. De basketballer die recent nog een nieuw record in de NBA vestigde krijgt een aantal speciale PS5-accesoires die binnenkort op de markt komen.
Zo heeft de basketballer een speciale DualSense controller ontworpen, net als een cover voor de console. De "koning" van het basketbal heeft samen met PlayStation een thema gekozen dat aansluit bij de titels en motto's van de basketballer. Zo staan er overal kroontjes op de controller, net als een motiverende uitspraak: "Nothing is given, everything is earned".
lebron ps5
James zelf is erg te spreken over de samenwerking. "Het is nog steeds raar om te zien dat een kind van Akron dat opgroeide met games dit gemaakt heeft", vertelt James in gesprek met PlayStation Blog over de samenwerking. "Een console cover ontwerpen en een controller met PlayStation die een knipoog zijn naar mijn I Promise-studenten en de weg die we hebben afgelegd is erg cool. Ik hoop dat het mensen blijft inspireren en dat ze plezier kunnen vinden in de kleinste details."
Beide accessoires zijn momenteel nog niet te pre-orderen. Wanneer dit wel het geval is, zullen de producten via de digitale winkel van PlayStation beschikbaar worden gemaakt.

Populair Nieuws