Kena Bridge of Spirits vertraagd tot september

News
donderdag, 29 juli 2021 om 12:45
kena bridge of spiritsf1609850774
Vanaf de lancering van de PS5 zijn er een aantal games waar eigenlijk iedereen naar uitkijkt. Eén hiervan is Kena Bridge of Spirits. De titel zou eerst op 24 augustus van dit jaar uitkomen, maar daar plakken de ontwikkelaars nu een paar weken achteraan.
In een Twitterbericht laat het team achter Kena: Bridge of Spirits weten dat zij gewoonweg de tijd willen nemen om elke versie van de titel perfect te maken. Het gaat hier dan ook om een PS4, PS5, PC en Epic Games Store-versie van de titel. Kena: Bridge of Spirits zal nu uitkomen op 21 september van dit jaar. Dit is gelukkig niet een hele grote vertraging, maar wachten moeten we net iets langer.

Kena bridge of Spirits niet lang vertraagd

Kena vertelt het verhaal over en jonge gids die verloren zielen naar het hiernamaals helpt. Kena belandt in een land, wat overgenomen is door corrupte zielen die alleen zij kan stoppen. Hierbij krijgt ze wel een helpende hand van kleine insectachtige, genaamd Rot. Deze wezens ontleden wezens totdat er niks meer van over is. Kena: Bridge of Spirits is een actie-game, maar tegelijkertijd wordt de focus ook erg gelegd op het oplossen van puzzels.