De beste PS5 games voor hem

Article
woensdag, 21 juli 2021 om 16:00
godfallf1594734143
Als je de gelukkige eigenaar bent van een PlayStation 5 dan moeten we je feliciteren. De PS5 is toch wel een paradepaardje dat in jouw woonkamer staat en daar wil je ruimschoots gebruik van maken. In deze lijst vertellen we je welke games jij moet spelen als echte man.

Godfall

We beginnen onze lijst met beste PS5 games voor hem met Godfall. Deze exclusieve titel is een Valhalla voor hack and slash-fanaten. In Godfall kies je een van de vijf verschillende klasse, waar je de ene keer een snelle soldaat bent met twee dolken en de andere keer iedereen tot moes stampt met een trage, maar sterke hamer. In Godfall is niets te gek en je kunt samen in co-op ook genieten van het chaotische spel.
Helaas is Godfall een tikje lineair, maar met drie man haal je er genoeg plezier uit.
assassins creed valhallaf1604865326

Assassin's Creed Valhalla

Pak je berenvel, bijl en schild maar uit de schuur en ga op pad in Assassin's Creed Valhalla. Als een van de beste PS5 games voor hem staat deze titel ook echt niet verkeerd in deze lijst. Assassin's Creed Valhalla is één van de meest populaire instellingen van de reeks en dat is ook meer dan terecht. De ene keer vecht je tegen een snoeihard leger en de andere keer richt jij je pijlen op een mythisch wezen, wat jou maar al te graag naar de diepste kamers van de hel wil sturen.
Valhalla is letterlijk een 'Valhalla' als je van veel geweld, maar ook geweldige verhalen houdt. Houd er wel rekening mee dat je aardig wat tijd opzij zet voor deze game. Binnen een paar weken heb je nog niet eens de helft gedaan en gezien.
returnalf1607650757

Returnal

We vervolgens onze lijst met beste PS5 games voor hem met Returnal. Het is misschien een van de meest niche-titels op deze lijst, maar als je fan bent van roguelikes, veel actie en geweld, dan is dit een van de beste PS5 games op deze lijst. In Returnal speel je als Selene, een astronaut die crasht op een alien wereld. Hier komt zij erachter dat ze vastzit in een tijdloop.
Tijdens jouw avontuur ontdek je de vreemde planeet en kom je ook eerdere versies van Selene tegen die het niet hebben gehaald. Wat je zeker moet weten voordat je deze titel aanraakt is dat elke keer als je sterft, je bijna alles verliest en terugkeert naar jouw ruimteschip. Hierdoor is Returnal een van de meest moeilijke titels op deze lijst, maar ook gelijk een van de meest beste, aangezien je nooit weet wat je tegen zal komen.
dirt 5 5f1601979769

Dirt 5

Heb jij ook zo tandenknarsend en op hete kolen gekeken naar de laatste wedstrijd van Max Verstappen? Dan kun je nu jouw frustratie even laten gaan in Dirt 5. Doe gewoon alsof je mede-racers Louis Hamilton zijn en je duwt zo iedereen de baan af. Dirt 5 is natuurlijk geen Formule 1-titel, maar crossen en met een vaart van hier tot Tokio racen kun je ook zeker hier. Daarom staat Dirt 5 ook in onze lijst met beste PS5 games voor hem.
Pak jouw favoriete auto en scheur door het zand, water en de modder heen. En dat allemaal in glorieus 120fps.
marvels spider man miles moralesf1604330074

Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Oké, deze titel op onze lijst van beste PS5 games voor hem is eigenlijk een titel die je altijd wel ziet in een lijst van 'beste PS5' dit en dat. Marvel's Spider-Man: Miles Morales is namelijk een titel die echt een ereplekje heeft verdiend. De titel volgt Miles op avontuur, waar je geweldig zwaait door de lucht en acrobatisch vecht. Op de PS5 is de titel afgestemd op de DualSense-controller, waardoor het voelt alsof jij zelf door de wolkenkrabbers aan het vliegen bent.
Miles Morales is één van de beste PS5 games tot nu toe en kan niet missen in onze lijst.
demons soulsf1599734132

Demon's Souls

Dit is één van de titels die bij de PS5 release al aanwezig was. Dat is ook een van de redenen waarom Demon's Souls op onze lijst van beste PS5 games voor hem staat. Dit is een remake van de oudere, gelijknamige titel en man, wat een plaatje is deze game. Vanaf het begin waan je jezelf in een prachtige, maar duistere omgeving, waar je echt je best moet doen om te overleven.
Demon's Souls is dan ook een van de grondleggers van het soulslike-genre. Als je houdt van een uitdaging, rare wezens en veel actie dan is dit een titel die je niet links kunt laten liggen.
ratchet and clank rift apartf1611146102

Ratchet & Clank: Rift Apart

We komen op het einde van onze lijst en dan moeten we natuurlijk extra uitpakken. Dat doen we nu met Ratchet & Clank: Rift Apart. Dit is de eerste en enige neet-gen exclusive PS5 game die door een first-party studio gemaakt is. De game oogt prachtig, speelt geweldig lekker en maakt echt fantastisch gebruik van de DualSense-functies, aangezien ieder wapen anders aanvoelt.
Daarbij neemt Ratchet & Clank: Rift Apart je mee in een intens verhaal waar je veel fantastische personages tegenkomt. Deze titel is een must-have voor iedere PS5 eigenaar en staat daarom zeker op onze lijst van beste PS5 games voor hem.
warzone crossplayf1601461889

Call of Duty Warzone

Misschien zag je hem al aankomen, maar Call of Duty Warzone is en blijft een van de beste games en dus ook op de PS5. Duik in gigantisch grote gevechten, samen met je vrienden en strijd om die eerste plek. Ren jij snel genoeg weg van de giftige storm? En kan jij de Gulag wel overleven? Warzone op de PS5 is een geweldige ervaring en ziet er ook nog eens prachtig uit.
sackboy a big adventuref1604330147

Sackboy: A Big Adventure

Als je niet echt houdt van al dat geweld, dan is Sackboy: A Big Adventure de perfecte game voor jou. Daarom staat deze ook op onze lijst van beste PS5 games voor hem. De nieuwste instelling in de reeks speelt prachtig op de PS5 en maakt ook ruimschoots gebruik van de DualSense-functies. Kruip in de stoffige huid van Sackboy en waan je alleen of samen in een wereld, vol met geweldige karakters en grappige eindbazen. Sackboy: A Big Adventure is een hele relaxte titel die je altijd even kunt spelen en nooit zat wordt.
marvels spider man remastered 20201125161846f1606327271

Spider-Man Remastered

In 2018 blies Marvel's Spider-Man iedereen omver met een geweldige open wereld, fantastische gameplay en iconische karakters. Dit was dan ook de reden waarom deze titel één van de beste PS4 games ooit is. De remaster voor de PlayStation 5 gooit daar nog een schepje bovenop. Deze pakt het origineel uit 2018, gooit alle DLC's erbij en voegt de samenwerking met de DualSense-controller erbij. Ook geniet je van native 4K, ray-tracing én zelfs 60fps.
Je zult wel moeten wennen aan onze eigen Spider-Man, aangezien deze een nieuw gezicht heeft gekregen in de remaster.

Dit zijn de beste PS5 games voor hem

Natuurlijk kan iedereen deze titels spelen, maar als jij als echte man houdt van geweld, geweldige verhalen en prachtige conversaties dan moet je deze games echt gaan spelen. Welke trek jij als eerste uit de kast? Laat het ons weten in de comments. Heb jij nog geen PS5 weten te bemachtigen? Houd dan ons artikel in de gaten om zo snel mogelijk een PS5 te kunnen kopen.