Social media haalt flink uit naar Viaplay tijdens F1 GP van Brazilië

News
maandag, 06 november 2023 om 13:30
gp brazilie 2023 startf1699267115
Het houdt maar niet op voor Viaplay. De streamingdienst kreeg er tijdens de F1 GP van Brazilië opnieuw hard van langs van kijkers op social media. Er was veel kritiek op de commentatoren, maar ook de technische staat van de stream.
De GP van Brazilië was zondagavond opnieuw een feestje voor Nederlandse fans. Max Verstappen wist namelijk zijn zeventiende overwinning van het seizoen te boeken en heeft daarmee bovendien het 70 jaar-oude record van Alberto Ascari verbroken.
De Nederlander was ook de hele race dominant. Eerst kwam hij goed weg bij de start en ook bij de herstart, na de rode vlag die veroorzaakt werd door een grote crash in bocht één, kwam Verstappen niet in gevaar. Even leek het erop dat Lando Norris nog roet in het eten kon gooien in de beginfase van de race, maar na een inhaalactie werd de jonge Brit meteen op een achterstand van twee seconden gezet.

Kritiek op Viaplay

Tijdens de GP van Brazilië waren er ook een flink aantal spannende gevechten. Zo was Sergio Perez druk bezig om Fernando Alonso in te halen voor de laatste podiumplaats. Uiteindelijk kwam de Spanjaard 0.053 van een seconde sneller over de eindstreep.
Niet iedereen kon het bloedstollende gevecht alleen live aanschouwen. Op social media laten abonnees van Viaplay weten dat ze last hadden van technische problemen, waardoor de stream meerdere keren vastliep en opnieuw opgestart moest worden. Daarnaast waren er ook weer veel klachten op de twee commentatoren van Viaplay. Hieronder een greep uit de reacties op social media.