Keert Krysten Ritter terug als Jessica Jones in de MCU?

News
zondag, 08 januari 2023 om 10:35
jessicajonesf1581346631
Nu Charlie Cox officieel terug is als Matt Murdock oftewel Daredevil vragen fans van de Netflix Marvel-series zich uiteraard af of dat betekent dat de andere acteurs ook uiteindelijk zullen terugkeren. Een selfie van Krysten Ritter, die Jessica Jones speelde in de gelijknamige serie, zorgt er nu voor dat er weer volop gespeculeerd wordt.
Krysten Ritter speelde Jessica Jones van 2015 tot 2019 in zowel haar eigen serie als The Defenders. Haar vertolking kwam tot een einde toen Netflix de stekker er in 2019 uit trok. Niet lang daarvoor overkwam Daredevil hetzelfde, maar Disney bracht dit karakter een paar jaar later terug in Spider-Man: No Way Home. Daar bleef het niet bij, want volgend jaar verschijnt Daredevil: Born Again op Disney+.
Daredevil is dus terug van weggeweest, maar hoe zit het met Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist? Kunnen we deze karakters ook binnenkort weer terugzien in de MCU? Een aantal fans op Twitter denkt van wel wanneer het op Jessica Jones aankomt.

Zit Jessica Jones in Daredevil: Born Again?

Een selfie die Ritter in haar Instagram Story heeft gedeeld zou namelijk hinten op een rol in de nieuwe Daredevil serie. In de foto is de actrice te zien tijdens een work-out in de sportschool. Op het T-shirt dat ze draagt staat de tekst ‘I choose justice’ met daaronder het Daredevil logo. Fans vermoeden nu dat ze voor Daredevil: Born Again, dat volgende maand begint met filmen, aan het trainen is.
Ook Charlie Cox begon zijn terugkeer als Matt Murdock met bijrollen in media van andere superhelden. Zo was hij te zien in Spider-Man: No Way Home en in een paar afleveringen van She-Hulk: Attorney at Law.