Sex Education seizoen 4 voorlopig nog niet te zien

News
woensdag, 24 november 2021 om 9:00
sexeducation season3 episode1 00 51 22 15 minf1637696477
Onlangs werd bevestigd dat Sex Education seizoen 4 eraan komt. Het kan alleen nog even duren voordat we het vierde seizoen te zien krijgen. Zo wordt er nog gezocht naar twee castleden.
Het is officieel bevestigd dat de Netflix serie Sex Education een vierde seizoen krijgt, alleen duurt het waarschijnlijk nog wel een tijdje voordat dat online komt. Krishna Istha, schrijver Sex Education, heeft namelijk een castingoproep geplaatst voor twee nieuwe personages die ze een trans “power couple” noemt. Netflix is op zoek naar talent tussen de 18 en 23, om de rollen van Abbi en Kent op zich kunnen nemen.
Abbi wordt omschreven als een ‘jonge transvrouw met een 'Winona Ryder uit de jaren 90' vibe. Ze is "zelfverzekerd in haar genderidentiteit.” Verder is ze de queen bee van haar school en woont ze samen met Kent. Kent is trans-mannelijk. Hij wordt omschreven als “gek, vergeetachtig en een geweldige luisteraar.”
Omdat nog niet alle castleden zijn gevonden voor het vierde seizoen, wordt er waarschijnlijk dit jaar niet meer gefilmd. Er gaan geruchten rond dat Sex Education seizoen 4 in april 2022 gaat beginnen met de opnames, die kunnen duren tot november van dat jaar. Waarschijnlijk zien we het vierde seizoen van de serie daarom pas in 2023.

Terugkerende castleden

Naast de nieuwe gezichten zijn ook al oude gezichten bevestigd voor een terugkeer in het vierde seizoen. Het gaat om Gillian Anderson (Jean Milburn), Asa Butterfield (Otis), Emma Mackey (Maeve), Ncuti Gatwa (Eric), Aimee Lou Wood (Aimee), Connor Swindells (Adam) en Kedar Williams-Stirling (Jackson).

Populair Nieuws