Keanu Reeves: ‘Matrix 4 script is prachtig’

News
donderdag, 11 juni 2020 om 9:00
wachowskis werken niet mee aan warner bros the matrix reboot 153302
Vorig jaar kwam Warner Bros. met de enigszins onverwachte aankondiging dat The Matrix 4 gemaakt zou worden. Inmiddels zijn Lana Wachowski, Keanu Reeves (Neo) en Carrie-Anne Moss (Trinity) aan de film verbonden. Zowel Reeves als Moss laten tegenover Empire weten blij te zijn met het script van de film.
Het script voor The Matrix 4 wordt geschreven door Lana Wachowski in samenwerking met Aleksandar Hemon en David Mitchell. Wachowski is uiteraard één van de twee Wachowski’s die verantwoordelijk waren voor de eerdere Matrix-films. Hemon en Mitchell werkten met de Wachowski’s aan Sense8. Mitchell schreef bovendien het boek Cloud Atlas, dat door de Wachowski’s is verfilmd.
Het trio lijkt ook nu goed werk te leveren: het script voor The Matrix 4 was volgens Carrie-Anne Moss een belangrijke reden om haar rol als Trinity weer op te pakken. Volgens Moss heeft het verhaal diepgang, integriteit en kunstzinnigheid.
Ook Keanu Reeves is zeer te spreken over het script van de film. Ook voor hem was het 'prachtige' script een belangrijke reden om terug te keren. Volgens Reeves heeft het verhaal iets zinnigs te vertellen en kunnen we er enige voeding uit halen.

Matrix 4 op zijn vroegst in 2021 te zien

Het lijkt erop dat The Matrix 4 op papier veelbelovend is. Hoe het in de praktijk uitpakt moeten we volgend jaar kunnen zien. De film staat gepland voor een release op 21 mei 2021. Of die datum nog verandert in verband met het coronavirus is op dit moment niet bekend.

Populair Nieuws

Laatste Reacties