Call of Duty: Modern Warfare seizoen 4 officieel van start

  Na een kleine vertraging mogen we eindelijk aan de slag met seizoen 4 van Call of Duty: Modern Warfare. Het nieuwe seizoen van de populaire shooter is vandaag van start gegaan en voegt zoals gebruikelijk een heel aantal nieuwe dingen aan de game toe.

  In Call of Duty Modern Warfare seizoen 4 wordt bijvoorbeeld een aantal nieuwe maps toegevoegd. Dit zijn Scrapyard, Trench en Barakett Promenade. Scrapyard is voor veel spelers bekend, gezien dit een klassieke map is die al in Modern Warfare 2 voorbij kwam. Deze map is nu dus terug en zorgt gegarandeerd voor toffe matches. Trench is een 2 vs 2 map die niet al te groot is, maar ideaal voor snelle gevechten. Speciaal voor Ground War is Barakett Promenade naar de game gekomen. Dit is een bekende locatie uit de game die in Verdansk te vinden is, maar nu het ideale strijdtoneel vormt voor grote teams.

  Het nieuwe seizoen voegt naast de nieuwe maps ook een aantal nieuwe wapens aan de game toe. Zo kun je met de nieuwe versie van de SMG uit Call of Duty: Ghosts aan de slag die nu Fennec heet en zijn vijanden niet veilig als je je handen weet te leggen op de CR-56 Amax assault rifle. Beide wapens zullen beschikbaar zijn in de Battle Pass en waarschijnlijk ook opduiken in een kist in Warzone.

  De Battle Pass is voor Call of Duty: Modern Warfare seizoen 4 ook vernieuwd. Hierin zijn talloze nieuwe tiers te vinden met beloningen om vrij te spelen. Voor ongeveer 1000 Call of Duty Points kun je een Battle Pass aanschaffen.

  Nieuwe modi voor Warzone

  Naast alle toffe dingen en locaties brengt seizoen 4 van de game ook een nieuwe modus met zich mee. In Warzone Rumble nemen twee teams van 50 spelers het tegen elkaar op in Verdansk. Deze modus laat iedereen met een parachute de hotzone in gaan, waarna de actie heftiger moet zijn dan ooit.

  Naast Rumble zijn in-game events zijn ook aangevuld met toffe nieuwe features. Zo kun je in Warzone jailbreak evenementen verwachten die iedereen ineens uit de Gulag halen om terug te keren naar het strijdveld. Daarnaast zullen er Fire Sale events zijn waarin alles in Buy Stations met een flinke korting aangeboden wordt. Dit duurt slechts 1 minuut, waardoor spelers als een malle op de Buy Stations af zullen komen en er daar een gevecht ontstaat. Als laatste zullen er nieuwe Supply Choppers zijn die niet dodelijk zijn, maar je juist een heleboel toffe loot geven als je ze neerschiet.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.