Jumanji: The Next Level komt naar Netflix!

News
dinsdag, 22 september 2020 om 16:00
jumanji the next levelf1600782604
Vonden je de remake van Jumanji ook zo’n ontzettend vette film? Dan hebben we goed nieuws voor je! Jumanji: The Next level zal namelijk binnenkort te zien zijn op Netflix.
Na het succes van Jumanji: Welcome to the Jungle kon een tweede deel natuurlijk niet uitblijven. Die kwam dan ook op 4 december 2019 uit. De film gaat over een groepje scholieren die per ongeluk een computerspel starten. Dit is alleen niet zomaar een spel, maar eentje waar je daadwerkelijk IN zit en als er iets met je gebeurt in ‘Jumanji’ gebeurt dit in het echt ook.

Vervolg op Jumanji

Jumanji: The Next Level is een vervolg van de reboot uit 2017. Nadat de hoofdpersonages uit het eerste deel gelukt is om te ontsnappen uit het spel, moeten ze weer terug om een goede vriend te redden. Het spel is alleen niet meer hetzelfde en ze zullen door onbekende gebieden moeten reizen om opnieuw uit Jumanji te ontsnappen. Deze keer komen ze dus niet alleen in een jungle terecht, maar moeten de personages zien te overleven in een snikhete woestijn en op ijskoude bergtoppen.

Originele cast keert terug

De cast van de film bestaat uit een aantal populaire namen. Dwayne Johnson zal opnieuw uitkomen als Spencers avatar, Jack Black als die van Bethany, Kevin Hart als die van Fridge, Karen Gillan als die van Martha en Nick Jonas als die van Alex.
Voor de release van Jumanji: The Next Level hoef je nog maar één weekje te wachten. Op 29 september staat de film namelijk op de streamingdienst.