Boba Fett bijna zeker in The Mandalorian seizoen 2!

News
dinsdag, 22 september 2020 om 15:00
the mandalorian swcc 2 7498d79ff1573654717
De kans dat de bekende premiejager Boba Fett terugkeert in Star Wars is vrij groot. Er gingen al een tijdje geruchten, maar nu kunnen we er bijna niet meer omheen.
De geruchten dat bekende Star Wars acteur Temuera Morrison zou terugkeren naar de franchise als Boba Fett gingen al een tijdje. Morrison speelde in het tweede deel de vader van Boba, Jango Fett. Jango Fett was ook degene wiens genen waren gebruikt voor de productie van de clones. Maar hoe weten we nou dat de acteur zal terugkeren in Star Wars?

Foutje!

De komst van Boba Fett en daarme Temuera Morrison zijn nog niet officieel aangekondigd, maar de rol werd wel al toegevoegd aan het curriculum vitae van de acteur. In zijn cv staat letterlijk dat hij Boba Fett zal gaan spelen in seizoen twee van The Mandalorian. Temuera Morrison zal wel een perfecte match zijn voor de rol. Hij speelde dus al eerder een premiejager en is ook nog eens bekend met de franchise. Ook heeft hij een goede leeftijd (59) voor het spelen van de rol.
boba fett star wars film gaat niet door 141277 1f1600764430

Leeft Boba Fett?!

Veel Star Wars fans zullen ontzettend verbaasd zijn over de terugkeer van Boba Fett. De premiejager werd in Star Wars: The Return of the Jedi namelijk door zijn kapotte jetpack in de mond van een monster gevlogen. Iedereen ging er hierdoor vanuit dat het wel klaar was met de zoon van de befaamde Jango Fett. Later kwam alleen uit dat de kans dat Boba het overleefd heeft er dik in zit. Door zijn sterke Mandalorian armor was het voor hem namelijk mogelijk te ontsnappen uit de maag van het beest, die overigens heel erg lang doet over het verteren van zijn prooi.
Hoe Boba Fett zal terugkeren is nog niet duidelijk. Wie weet is hij eigenlijk wel dood en krijgen we hem alleen te zien in flashbacks, maar wij hopen op een spectaculaire toevoeging aan de serie van deze heuze fan favorite.

Populair Nieuws